Pages

Nuffnang Ads

History by Labels

Followers

TAGBOARD

Online Users


Seri says :

Seri Mas Nurwani

HI THERE. My name is seri mas nurwani! i'm 25 and married to my ♥: Faliq Esa. gosh i'm his wifey now:P

feel free to browse and read my blog. all written here is my personal opinion and story about my daily life and my wedding journey.don't get bored and enjoy! hehe

say hi? email me at seriwani@hotmail.com and let's be friend:)

Been Married :

My Vendors List

Nikah
Outfit(Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Hazlie Hamzah
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design

Berinai
Outfit (Bride) : Unaisah Azlan
Make Up : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik

Reception
Outfit (Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Deq Sha
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design
Accessories : Saiful Design

History of Good&Bad

June 20, 2010

Double A's wedding:)




Baru balik dari wedding our close friend masa belajar kat uniten. iefa and her husband arif. sangat tak sangka iefa dah jadi isteri orang. rasa cam cepat je masa berlalu ke hulu ke hilir bertiga masa study kat uniten and tuptup iefa dah bertukar status sekarang:) sangat happy for her. iefa ni kisah percintaan dia drama skit so alhamdulillah dia dah jumpa that someone yang jga dia:) 8 bulan bercinta terus kahwin.bagus bagus. langkah bendul abang ngn akak dia ni.hahaha


at first plannya ramai nak pergi tapi last minute masing-masing ada hal(biasalah geng CS memang camni.susah nak berkumpul:p).so tinggal lah en.tunang and me berdua. tapi semalamnya sempat la g beli gift dengan sham and dira.balik rumah nak balut alih-alih wrapper tak cukup.kotak besar sangat. ah sudah. so first pit stop before ke majlis kitorang singgah g balut gift dulu.


pit stop pertama.cam senang je minah ni balut. kagum


the hadiah 
from:
faliq+seri & sham+dira







Majlis berlangsung di Dewan Gemilang Mercu Idaman,GMI. . nasib baik tak sesat nak cari.  kitorang main redah je ikut map kt kad. sebab guna google map tah ke mana-mana jalan dia tunjuk. sampai ke cheras tu haa. apekah. google map pun gila.haha




Sampai-sampai iefa and arif tengah bersanding. so memang bagus lah. amik pic diorang pastu terus makan. makanan dia sedap. makan dengan sangat banyak. lagi-lagi ada kerabu.oh heaven mmg feveret tu. rasanya orang sebelah jeling je tengok nasik and lauk yang banyak:P ah lantak cheq lapaq!












tengok tu. en tunang dah siap mkn pun i still melantak lagi:P



the goodies : booklet himpunan doa,cupcake & bunga telur




ingatkan nak tunggu lama skit boleh ambil gambar atas pelamin tapi ada pulak budak tu sakit perut nak terber**.so terpaksa lah bergegas balik.bwek~



sebelum balik amik gambar dulu.panaih nih~

2 comments:

farahfatihah said...

wahhh besarnya hadiah....=)
pengantin gojes!!

Seri Mas Nurwani said...

kongsi ramai-ramai sbb tu boleh beli besar.hehe

 
 

Diseñado por: Compartidísimo
Scrapping elementos: Deliciouscraps©