Pages

Nuffnang Ads

History by Labels

Followers

TAGBOARD

Online Users


Seri says :

Seri Mas Nurwani

HI THERE. My name is seri mas nurwani! i'm 25 and married to my ♥: Faliq Esa. gosh i'm his wifey now:P

feel free to browse and read my blog. all written here is my personal opinion and story about my daily life and my wedding journey.don't get bored and enjoy! hehe

say hi? email me at seriwani@hotmail.com and let's be friend:)

Been Married :

My Vendors List

Nikah
Outfit(Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Hazlie Hamzah
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design

Berinai
Outfit (Bride) : Unaisah Azlan
Make Up : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik

Reception
Outfit (Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Deq Sha
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design
Accessories : Saiful Design

History of Good&Bad

June 18, 2010

Sakit:(


heyo~

tgh sakit sekarang ni. mata berdenyut-denyut sbb mata stress tengok monitor netbook yg cenonet tu. salah sendiri sapa suh buat keja guna netbook cenonet.pdhal opis ada pc beso.hukhuk yang lagi terbaik angin naik sampai kepala sampai muntah-muntah.i hate it! huhu. dah di larang untuk bukak laptop for a few day. tapi tak tahan maa. hidup rasa tak keruan. ni pun curi-curi update sambil tutup sebelah mata macam lanun yoo.haha (mintak-mintak en.tunang lmbt perasan post ni.kalau tak mati lah kene marah) haih kesihatan sekarang memang tak berapa memberangsangkan kebelakangan ni. kena cari supplement nih. saya mahu jadi sihat dan kuat.grrrrrrr~

ok nak sambung tido.kalau dah sihat boleh sambung buat kerja skit.  daaa~


selingan: rindunya nak shopping di pasar baru. kangen sama bandung

psst: en.tunang ajak g trip ke tempat yang tak sangka dia nak pergi lagi.rasa cam tak percaya.oh teruja. senyum sampai telinga beberapa hari ni.mintak-mintak lah plan menjadi.

0 comments:

 
 

Diseñado por: Compartidísimo
Scrapping elementos: Deliciouscraps©