Pages

Nuffnang Ads

History by Labels

Followers

TAGBOARD

Online Users


Seri says :

Seri Mas Nurwani

HI THERE. My name is seri mas nurwani! i'm 25 and married to my ♥: Faliq Esa. gosh i'm his wifey now:P

feel free to browse and read my blog. all written here is my personal opinion and story about my daily life and my wedding journey.don't get bored and enjoy! hehe

say hi? email me at seriwani@hotmail.com and let's be friend:)

Been Married :

My Vendors List

Nikah
Outfit(Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Hazlie Hamzah
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design

Berinai
Outfit (Bride) : Unaisah Azlan
Make Up : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik

Reception
Outfit (Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Deq Sha
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design
Accessories : Saiful Design

History of Good&Bad

June 24, 2010

Seriau

tadi masa lunch berborak dengan zieda& kak suri pasal wedding-wedding yang akan menyusul pada bulan Oct,Nov&Dec nih. tetiba bila fikir hujung tahun je terus kecut perut. cuak sampai tak lalu nak abis kan makanan. dengan zieda asik-asik dengan ayat "eh ko dah nak kahwin lah seri"(ulang dlm 10x) cess kamu zieda:p. serius rasa seriau. bukan seriau pasal duit cam sekarang, rasa seriau nak kahwin. pastu balik ofis tengok lak ticker almost dah nak masuk 6 bulan lagi lah rasa seriau. am i really ready??oh my!oh my! haha over.

iklan selingan : 10 tips to looking best in your wedding picture. jom praktis!(over lagik!) hiks:p

ada rupa seriau tak?? haha ok tahu ini muka sengal:P

3 comments:

nurul azida ahmad said...

hihihi. tula, dok borak lagi. aku mmg tak caya dah ko nak kawen. aiyark! cik ceri nak kawen dah la...

Seri Mas Nurwani said...

wuuu aku ni mmg xde rupa nak kawen lg ek? terlompat2 lg ek? haha

xara said...

seri nak kawen dah

 
 

Diseñado por: Compartidísimo
Scrapping elementos: Deliciouscraps©