Pages

Nuffnang Ads

History by Labels

Followers

TAGBOARD

Online Users


Seri says :

Seri Mas Nurwani

HI THERE. My name is seri mas nurwani! i'm 25 and married to my ♥: Faliq Esa. gosh i'm his wifey now:P

feel free to browse and read my blog. all written here is my personal opinion and story about my daily life and my wedding journey.don't get bored and enjoy! hehe

say hi? email me at seriwani@hotmail.com and let's be friend:)

Been Married :

My Vendors List

Nikah
Outfit(Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Hazlie Hamzah
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design

Berinai
Outfit (Bride) : Unaisah Azlan
Make Up : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik

Reception
Outfit (Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Deq Sha
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design
Accessories : Saiful Design

History of Good&Bad

April 11, 2010

Kisah hari ini

baru membeli NONA bulan April - Edisi Pengantin(dah nak masuk tengah bulan april baru terkedek-kedek nak beli:p). yang kelakarnya masa nak beli mag ni tadi pakcik yang jaga kedai tu siap cakap " nanti pas baca buku nih. kamu dah boleh jadi mak andam tau." semangat yer pakcik tu nak promote mag Nona ni.haha.tapi memang banyak info yang best-best dan juga banyak juga collection baju pengantin yang sangat cantik. terpesona.i likeee :D memang tak rugi kalau beli mag Nona bulan April nih.
okay lagi satu berita gembira tarikh baru dah di pilih. Still dalam bulan january. bukan tarikh dalam senarai pilihan tapi herm tak kisah lah. yang penting family happy and semua orang available on that date :) so nanti ticker tick tock tu akan bertukar.hehe:p

0 comments:

 
 

Diseñado por: Compartidísimo
Scrapping elementos: Deliciouscraps©