Pages

Nuffnang Ads

History by Labels

Followers

TAGBOARD

Online Users


Seri says :

Seri Mas Nurwani

HI THERE. My name is seri mas nurwani! i'm 25 and married to my ♥: Faliq Esa. gosh i'm his wifey now:P

feel free to browse and read my blog. all written here is my personal opinion and story about my daily life and my wedding journey.don't get bored and enjoy! hehe

say hi? email me at seriwani@hotmail.com and let's be friend:)

Been Married :

My Vendors List

Nikah
Outfit(Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Hazlie Hamzah
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design

Berinai
Outfit (Bride) : Unaisah Azlan
Make Up : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik

Reception
Outfit (Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Deq Sha
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design
Accessories : Saiful Design

History of Good&Bad

April 07, 2010

Jalan TAR & Balik Kampung:p


Tetiba rasa mahu ke Jalan TAR dan bershopping my DIY stuff.
Kalau ikut planner next month i dah kena start buat my goodie bags. design still tak konfirm lagi. kena tunggu encik tunang ada masa untuk mendesign. tak sampai hati mahu paksa  dia sebab sekarang ni en tunang tengah busy sangat. hehe

This week mahu balik manjung. sudah rindu sama rumahku:)
Balik ni nak diskuss the new tarikh since tarikh pilihan kami dah tak available:( dan nak tunjuk kat mum idea bunga pahar. semoga idea tak di reject. hukhukhuk  (kalau idea di approve next week terus serbu Jalan TAR.hehe)

Yeay mahu keluar bergumbira bersama adik-adikku.

0 comments:

 
 

Diseñado por: Compartidísimo
Scrapping elementos: Deliciouscraps©