Pages

Nuffnang Ads

History by Labels

Followers

TAGBOARD

Online Users


Seri says :

Seri Mas Nurwani

HI THERE. My name is seri mas nurwani! i'm 25 and married to my ♥: Faliq Esa. gosh i'm his wifey now:P

feel free to browse and read my blog. all written here is my personal opinion and story about my daily life and my wedding journey.don't get bored and enjoy! hehe

say hi? email me at seriwani@hotmail.com and let's be friend:)

Been Married :

My Vendors List

Nikah
Outfit(Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Hazlie Hamzah
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design

Berinai
Outfit (Bride) : Unaisah Azlan
Make Up : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik

Reception
Outfit (Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Deq Sha
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design
Accessories : Saiful Design

History of Good&Bad

April 13, 2010

Kene selesaikan secepat mungkin

Since date for nikah and sanding sudah di confirmkan. i dah kene start booking untuk 3 benda di bawah ini untuk mengelakkan konflik yang tak diingini di kemudian hari:

1) Official Photographer 
Dah survey beberapa OP. i agak berminat dengan mereka ini White Signature . Quotation juga sudah dihantar . harga mereka untuk ke Seri Manjung reasonable. tapi still nak survey-survey lagi. cintakan hasil kerja Fatiniz tapi harga yang di kenakan sudah lari berkilo-kilometer jauhnya dari budget sedia ada. so hanya boleh melambai-lambai saja lah (lap air mata kecewa:p)

2) MUA
Sudah send quotation kepada Hazlie Hamzah and dapat feedback dengan sangat cepat. i like!! macam tu lah yang kita suka. email terus dapat feedback. harga juga reasonable. still under the budget. rasa macam nak ambil dia jer. and guess what dia kata dulu dia di besarkan di lumut. lagi lah bagus kan. nanti takde lah dia sesat nak ke seri manjung. hehe

3) Outfit
Seperti yang die ceritakan di sini. my nikah outfit akan di buat oleh Unaisah Azlan. tetapi kebelakangan ini terpikat pula dengan lagi satu fashion designer Qudyn Aziz . dapat tahu pasal Qudyn dari bloggers lain (u know who u are.hiks:p). Cadangnya nak tempah my reception and bertandang outfit from him. Tapi sekarang ni rasa macam nak hantar tiga-tiga outfit dekat Qudyn. Tamak haloba kan?haha. Tapi kena based on budget jugak. if budget terlari-lari maybe my reception outfit akan di sewa saja. Will meet him soon. tengah mencari masa yang sesuai untuk buat appointment :) Ouh Qudyn pun baik. i msg dia thru fb saja n cepat juga dia reply. I likee sekali lagi :D tapi semua pun based on availability. if Qudyn can make it. yayy i'm happy. kalau tak kene survey yang lain lagi lah.hewhewhew~

mahu buat wedding dress yang ada ribbon kat belakang camni:p hiks! (verangan)

Image Source : Mr Google Image


psssss: sudah 2 hari i demam. tak suka.wuwuwu~

4 comments:

Apple Cute said...

demam rupenye...patut ler tercederakan diri sendiri..sob sob sob tumpang sedih :(

Seri Mas Nurwani said...

jgn sedih. aku dh cihatt dan bertenaga kembali. terima kasih kepada tidur yg panjang. tapi part yg tercederakn diri sendiri tu mmg cian kt aku:( haks~

dd dudu said...

seri dah ade tarikh kawen ey? bile yukk, nak simpan tarikh ni hehehe

Seri Mas Nurwani said...

dh ade.insyaallah 29hb Jan 2011:p
nanti kasi tarikh dd sekali. nak letak dalam calendar jugak:p hehe

 
 

Diseñado por: Compartidísimo
Scrapping elementos: Deliciouscraps©