Pages

Nuffnang Ads

History by Labels

Followers

TAGBOARD

Online Users


Seri says :

Seri Mas Nurwani

HI THERE. My name is seri mas nurwani! i'm 25 and married to my ♥: Faliq Esa. gosh i'm his wifey now:P

feel free to browse and read my blog. all written here is my personal opinion and story about my daily life and my wedding journey.don't get bored and enjoy! hehe

say hi? email me at seriwani@hotmail.com and let's be friend:)

Been Married :

My Vendors List

Nikah
Outfit(Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Hazlie Hamzah
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design

Berinai
Outfit (Bride) : Unaisah Azlan
Make Up : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik

Reception
Outfit (Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Deq Sha
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design
Accessories : Saiful Design

History of Good&Bad

April 14, 2010

Idea idea idea!

tadi berborak panjang dengan encik tunang. berbincang pasal invitation card, since kami berdua terbabit dalam IT field en.tunang come out dengan idea mahu design invitation card yang bertemakan IT. try juga tanya en.google tersayang.tapi kali ni tak berapa sayang sangat sebab tak jumpa apa-apa idea pun. haha. so setelah berbincang-bincang bermula sesi brain storming kami yang pertama (wah. sesi brain storming gitu) and akhirnya dapat juga idea yang i rasa ok. Pic hasil brain storming kami tiada lagi sebab conteng monteng atas kertas saja and sangat buruk:p nanti bila en.tunang aka my designer dah siapkan draft design i post kat sini ok(bila tu tak tahu lagi:p) hehe

masing-masing excited nak mulakan project DIY. oh saya teruja! =D
Caiyok!

Pic tiada kena mengena dengan entry. saja mahu letak.hehe

Image: hasil peculikan dari sini

2 comments:

dd dudu said...

waaah xsaba nak tgk kad kawen IT korang :D ngeee

Seri Mas Nurwani said...

haha. ideanya memang dah ada. semoga dapat di implement kn:P

 
 

Diseñado por: Compartidísimo
Scrapping elementos: Deliciouscraps©