Pages

Nuffnang Ads

History by Labels

Followers

TAGBOARD

Online Users


Seri says :

Seri Mas Nurwani

HI THERE. My name is seri mas nurwani! i'm 25 and married to my ♥: Faliq Esa. gosh i'm his wifey now:P

feel free to browse and read my blog. all written here is my personal opinion and story about my daily life and my wedding journey.don't get bored and enjoy! hehe

say hi? email me at seriwani@hotmail.com and let's be friend:)

Been Married :

My Vendors List

Nikah
Outfit(Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Hazlie Hamzah
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design

Berinai
Outfit (Bride) : Unaisah Azlan
Make Up : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik

Reception
Outfit (Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Deq Sha
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design
Accessories : Saiful Design

History of Good&Bad

March 08, 2010

Wii La Pulak

Last Saturday teman my bestie, cepah ke Mines untuk membeli gadgets. Niat asal mahu membeli ipod touch tapi akhirnya end up membeli PSP 2000.Boleh pulak cepah confuse nak beli yang mana satu. 50-50 gitu . Setelah perbincangan rapi akhirnya PSP telah menjuarai carta.tapi yang best nya malam tu i yang tak tido malam main game. Tuan punya psp awal-awal lagi hanyut di buai mimpi.Banyak game color-color. Suka ok:D PSP faliq banyak game serius so tak berapa suka sangat.hiks~

Nak di jadikan cerita, masa sibuk nak membeli PSP tu tergatal mulut la pulak tanya dekat cina tu pasal Wii. Konon-konon saja nak borak-borak kosong.Sekali… Alamak bestnya Wii ni.Tetiba sudah jatuh cinta daa! Harga pun murah saja. Serius before this ingatkan Wii tu game untuk bersukan jer.Yer lah selalunya Nampak orang main game tenis takpun boling kat Wii tu.tak minat sangat.haha

Rupa-rupanya bila belek list game banyak gila game lain (oh sangat cetek pengetahuan saya. Nota: saya bukan game freak yer:p). Siap ada game untuk birthday party. Untuk cooking-cooking pun ada<- suka game nih. Karaoke ada, ala-ala American idol plak tuh. Haa berangan lah kau ada jury kat depan.hahaha. game dancing-dancing, game color-color.game exercise. Banyak sangat.


Sudah jatuh cinta lah sama itu Wii. Murah pun murah. Ini goal terbaru. I want Wii! Hehe .Siap berangan lagi bila dah kahwin nanti boleh lah buat main dikala kebosananan dan keseorangan. Sebab kerja baru Faliq sangat busy. Almost everynite kene stay ofis. After kahwin pun di jangka camtu. So dengan adanya Wii ni boleh lah ada mende nak buat.at least tak ada lah bosan sangat. Boleh main party-party gitu. Nanti boleh lah macam “ oh u nak kerja yer? Ok. Pergilah. I nak berparty-party:p”. haha nan ado! Alasan jer tuh sebenarnya;p hiks~
*sila abaikan part berangan ini. Yer saya tahu ini gedik.hoho*

Mahu kumpul duit. Mahu kumpul duit!

Btw entry ini didedikasikan khas kepada en tunang.hikhikhik:p

0 comments:

 
 

Diseñado por: Compartidísimo
Scrapping elementos: Deliciouscraps©