Pages

Nuffnang Ads

History by Labels

Followers

TAGBOARD

Online Users


Seri says :

Seri Mas Nurwani

HI THERE. My name is seri mas nurwani! i'm 25 and married to my ♥: Faliq Esa. gosh i'm his wifey now:P

feel free to browse and read my blog. all written here is my personal opinion and story about my daily life and my wedding journey.don't get bored and enjoy! hehe

say hi? email me at seriwani@hotmail.com and let's be friend:)

Been Married :

My Vendors List

Nikah
Outfit(Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Hazlie Hamzah
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design

Berinai
Outfit (Bride) : Unaisah Azlan
Make Up : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik

Reception
Outfit (Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Deq Sha
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design
Accessories : Saiful Design

History of Good&Bad

March 06, 2010

Weekend & Album

Gembira nya sudah hari sabtu, weekend yang ku cintai. mahu berehat-rehat sambil buat aturcara(aturcara gitu:p) untuk trip ke langkawi. Sepanjang minggu call hotel-motel tapi kebanyakannya penuh. kata low season tapi penuh jugak.Fening fening! ahaks:p

Tomorrow akan ambil album pertunangan dari Gamtik. Oh saya teruja :D Album dah lama siap tapi kitorang dengan gamtik masing-masing busy.so plan punya plan akhirnya ada jugak masa.kalau tak mau nya suruh dia pos jer.macamana tuh?hehe hope hasilnya memuaskan hati. tapi kalo ikutkan dalam blog gamtik i memang dah berpuas hati. tapi kena tunggu dulu result esok baru boleh konfirm 100% suka ke tidak. hewhewhew~

ini pakej yang kitorang amik dari gamtik and harga nya sangat berbaloi. *pada kami lah*

-2 sticky album ( 1 album ada 100 keping gambar saiz 4r )
-2 pcs gambar 8r
-2 pcs wood frame 8r-FOC
-2 pcs DVD with unlimited pics-FOC

so esok kita nantikan hasilnya ya:)

0 comments:

 
 

Diseñado por: Compartidísimo
Scrapping elementos: Deliciouscraps©