Pages

Nuffnang Ads

History by Labels

Followers

TAGBOARD

Online Users


Seri says :

Seri Mas Nurwani

HI THERE. My name is seri mas nurwani! i'm 25 and married to my ♥: Faliq Esa. gosh i'm his wifey now:P

feel free to browse and read my blog. all written here is my personal opinion and story about my daily life and my wedding journey.don't get bored and enjoy! hehe

say hi? email me at seriwani@hotmail.com and let's be friend:)

Been Married :

My Vendors List

Nikah
Outfit(Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Hazlie Hamzah
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design

Berinai
Outfit (Bride) : Unaisah Azlan
Make Up : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik

Reception
Outfit (Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Deq Sha
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design
Accessories : Saiful Design

History of Good&Bad

March 04, 2010

D.I.Y

Haritu ada berborak dengan mak and dia pesan suruh start fikir dari skang tentang gift and bunga pahar untuk majlis nanti.Rasa-rasa macam dah ada idea nak kasi apa. tapi kene kira budget dulu:p

And dari dulu lagi memang berhasrat untuk D.I.Y sendiri a few stuff for my wedding and i ada terjumpa beberapa idea invitation card and goodies bag yang cute mute. sangat teruja dan bersemangat untuk buat. Nak cuba menjadi DIY bride-to-be yang berjaya.hehe

Tapi masalahnya tak ada printer. So printer termasuk dalam most-wanted item for this month.(Hope Faliq tak bebel tunangnya ni asyik nak beli barang. Gaji tak masuk lagi tapi most-wanted item dah berjela-jela listnya.ahaks~) dah survey a few printer tapi still tak decide lagi nak beli yang mana satu. i keliru u. tak reti nak pilih yang paling best and sesuai:p

oh semoga sindrom M tak melanda dan semangat tergendala di tengah jalan.

note: kena buat checklist dulu pastu baru tahu nak start dari mana. Seri sila rajinkan diri anda!

0 comments:

 
 

Diseñado por: Compartidísimo
Scrapping elementos: Deliciouscraps©