Pages

Nuffnang Ads

History by Labels

Followers

TAGBOARD

Online Users


Seri says :

Seri Mas Nurwani

HI THERE. My name is seri mas nurwani! i'm 25 and married to my ♥: Faliq Esa. gosh i'm his wifey now:P

feel free to browse and read my blog. all written here is my personal opinion and story about my daily life and my wedding journey.don't get bored and enjoy! hehe

say hi? email me at seriwani@hotmail.com and let's be friend:)

Been Married :

My Vendors List

Nikah
Outfit(Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Hazlie Hamzah
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design

Berinai
Outfit (Bride) : Unaisah Azlan
Make Up : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik

Reception
Outfit (Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Deq Sha
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design
Accessories : Saiful Design

History of Good&Bad

March 10, 2010

Album

Album sudah siap. Sedikit preview album:)


 Front page - tuan punya album telah membuat sedikit alteration untuk menepati kehendak dan citarasa:p





A few pages inside the album





 Pakej yang kami terima.2 frame & 2 album. (Lagi satu album ada pada faliq)


Sebab-sebab kami memilih Gamtik:

1) Gamtik meminimakan editing pada setiap gambar. Faliq tak suka jika photographer terlalu membuat banyak editing pada setiap gambar. Tukar color jadi oldies etc.It's a big NO.Banyak jugak lah list photographer yang direject sebab terlalu banyak editing(penat i survey.last-last semua direject.hukhukhuk). Faliq suka yang pure pic gitu. Suci:p So gamtik menepati kriteria utama ini.

2)Shoot dia sharp. Sekali lagi ini kritetia utama faliq(mata orang buat vector. den tak paham sangat)

3)Sangat sabar melayan karenah kami. tukar tarikh berkali-kali. Even tukar tarikh last minute and dia ade clashing job dengan tarikh kami tapi dia cool jer and terima jugak job  ni:p terima kasih yer Azreen:)

4)Senang nak berurusan.kalau emel or sms laju jer reply. memudahkan segala urusan.

5)Dan yang penting - MURAH. hehe:p

0 comments:

 
 

Diseñado por: Compartidísimo
Scrapping elementos: Deliciouscraps©