Pages

Nuffnang Ads

History by Labels

Followers

TAGBOARD

Online Users


Seri says :

Seri Mas Nurwani

HI THERE. My name is seri mas nurwani! i'm 25 and married to my ♥: Faliq Esa. gosh i'm his wifey now:P

feel free to browse and read my blog. all written here is my personal opinion and story about my daily life and my wedding journey.don't get bored and enjoy! hehe

say hi? email me at seriwani@hotmail.com and let's be friend:)

Been Married :

My Vendors List

Nikah
Outfit(Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Hazlie Hamzah
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design

Berinai
Outfit (Bride) : Unaisah Azlan
Make Up : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik

Reception
Outfit (Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Deq Sha
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design
Accessories : Saiful Design

History of Good&Bad

February 23, 2010

Terima Kasih


terima kasih kepada mereka :



family sebab bertungkus lumus membantu sepanjang majlis dan mengsponsor apa yang patut.ahaks:p

*******************


 
 

adik - tini antara orang yang sangat busy masa majlis. nasib baik adik ku ini ada. dia lah yang melayan kakaknya ini. itu ini apa yang kakak dia nak semua dia yang layan.tq adik. nanti time hang akak sibuk plak ek:p ouh thanx untuk cuzen ku farah jugak. sama busy dengan adikku.


*******************




zieda dan eein - tq korg sebab melayan aku yang banyak karenah ini. teman aku beli barang. tolong aku siapkan gift*ini zieda:)*. tolong agih-agihkan hantaran *sampai pening kepala eein fikir.hehe*  tolong gubah bunga  etc etc . nanti jangan serik tolong masa wedding plak ekk:p sayang korang

note: nnti naik banana boat jgn tinggl aku lagi.huhu


*******************




uni10 buddy - Syeri, Nana, Wan, Nazi & Sharul. thanx sebab sudi datang jauh-jauh. sangat-sangat happy korang datang:)



*******************



Bakhtiar - tq sebab datang and temankan faliq. kau pun rajin melayan karenah kitorang:p  time kau nanti konfirm, aku dengan faliq bawak team kompang and orang bersilat. hehe:p

and



Faliq the fiancee - terima kasih sebab happykan i. ♥ I Love U ♥

0 comments:

 
 

Diseñado por: Compartidísimo
Scrapping elementos: Deliciouscraps©