Pages

Nuffnang Ads

History by Labels

Followers

TAGBOARD

Online Users


Seri says :

Seri Mas Nurwani

HI THERE. My name is seri mas nurwani! i'm 25 and married to my ♥: Faliq Esa. gosh i'm his wifey now:P

feel free to browse and read my blog. all written here is my personal opinion and story about my daily life and my wedding journey.don't get bored and enjoy! hehe

say hi? email me at seriwani@hotmail.com and let's be friend:)

Been Married :

My Vendors List

Nikah
Outfit(Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Hazlie Hamzah
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design

Berinai
Outfit (Bride) : Unaisah Azlan
Make Up : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik

Reception
Outfit (Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Deq Sha
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design
Accessories : Saiful Design

History of Good&Bad

February 22, 2010

Perihal 20 February

Yayy. akhirnya my e-day dah settle. lega. fuhhh nasib baik semua berjalan dengan lancar:p dalam hati dupdapdupdap jer sepanjang majlis. tatau lah apa yang ditakutkan sangat.hehe


Cerita Mini Dais

Mini Dais ni tempah from  sri manjung. simple saja and hasilnya pun memuaskan and yang paling best- murah!
So sesiapa yang ada di sekitar seri manjung boleh la pergi ke kedai ni. i terlupa pulak nk save no phone and alamat dia tapi korang boleh cari kedai dia di area Pasaraya Ceria. Cari kedai nama Saipul Design .hehe

 kerja-kerja pemasangan sedang giat di jalankan



dan hasilnya




tada!



kita posing dulu.hehe:p


Cerita Hantaran

Hantaran buat sendiri using fresh flowers. nak sangat fresh flowers. tapi kalo tempah dari kl mahal plus susah nak bawak travel sampai ke perak. takut layu. so conclusion nya. buat sendiri lah. hehe bunga segar order all the way from Cameron Highland. Kalo nak order sila singgah di sini ya -> IR TRADE 2 U. macam-macam bunga ada

   
 bunga-bunganya . sukaa!


kerja-kerja mengubah. kita serahkan pada yang pakar:p



hasilnya



 
 
  
 
 


dan

  


cupcake comel ini dari Wiz Cakes



Cerita Make up

Tak ada cerita sangat sebenarnya.hiks. terjumpa MUA aka kak lela from Lela Touch from another blogger and mr.goggle:p make up dia ok. cantik. suka:D

 

 



Cerita Photographer

Photographer di import khas dari KL. actually azreen ni cousin kepada tunang nana. haritu masa tengak album tunang nana berkenan pulak dengan hasil kerja team ni. so booked la mereka. and seperti yang di jangka hasil nya memang meletups. i like!  *tersenyum tersengih sorang-sorang tengak hasil kerja Team Gamtik - at least tuan punya badan sukalah:p*



Sila lihat hasilnya di sini ya - Gamtik's Style



Cerita Sticker


Sticker di order from Niki's Glamourpuss Card. Kami request design yang simple saja. At first ingatkan nak guna design faliq sahaja tapi di sebabkan limitation of time akhirnya kami order saja dari niki. Niki sangat baik. dia delivery sendiri sticker tu. sepatutnya dia hantar by pos but end up dia hantar sendiri sebab tiba-tiba i nak sticker tu cepat. siap dapat extra lagi dari total yang di order.thanx niki. (emini card diorang sangat comel. rasa macam nak order for my invitation:p)

0 comments:

 
 

Diseñado por: Compartidísimo
Scrapping elementos: Deliciouscraps©