Pages

Nuffnang Ads

History by Labels

Followers

TAGBOARD

Online Users


Seri says :

Seri Mas Nurwani

HI THERE. My name is seri mas nurwani! i'm 25 and married to my ♥: Faliq Esa. gosh i'm his wifey now:P

feel free to browse and read my blog. all written here is my personal opinion and story about my daily life and my wedding journey.don't get bored and enjoy! hehe

say hi? email me at seriwani@hotmail.com and let's be friend:)

Been Married :

My Vendors List

Nikah
Outfit(Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Hazlie Hamzah
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design

Berinai
Outfit (Bride) : Unaisah Azlan
Make Up : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik

Reception
Outfit (Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Deq Sha
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design
Accessories : Saiful Design

History of Good&Bad

March 01, 2010

March

Welcome March! Rasa macam sekejap je dah masuk march.Cepatnya masa berlalu.

Apa aktiviti kita bulan ini? Mari kita berjalan-jalan. Bulan ni nak ke langkawi. yehaaa Langkawi here we come:D
Sebab terlalu busy pasal e-day kitorang memang tak fikir langsung pasal Langkawi nih.haha.Masih tak booked apa-apa lagi. Ok akan rajinkan diri untuk arrange semua benda untuk mereka.

Kali ini akan pergi berenam - Faliq the fiancee, Zieda, Eein, Bakhtiar, Uswah  and me. Excited!

0 comments:

 
 

Diseñado por: Compartidísimo
Scrapping elementos: Deliciouscraps©