Pages

Nuffnang Ads

History by Labels

Followers

TAGBOARD

Online Users


Seri says :

Seri Mas Nurwani

HI THERE. My name is seri mas nurwani! i'm 25 and married to my ♥: Faliq Esa. gosh i'm his wifey now:P

feel free to browse and read my blog. all written here is my personal opinion and story about my daily life and my wedding journey.don't get bored and enjoy! hehe

say hi? email me at seriwani@hotmail.com and let's be friend:)

Been Married :

My Vendors List

Nikah
Outfit(Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Hazlie Hamzah
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design

Berinai
Outfit (Bride) : Unaisah Azlan
Make Up : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik

Reception
Outfit (Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Deq Sha
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design
Accessories : Saiful Design

History of Good&Bad

March 06, 2012

mini celebration

oho banyak pulak draft post yang tak publish2 lagi.hehe. tulisnya dah lama.publishnya tidok.berabuk dah cerita.hehe

ni cerita bila pengumuman pregnant dibuat january lepas.yes yes i know dah lama dah.keke.

well bila dh pregnant ni orang yang happy selain family tentulah kwn-kwn kan.hehe

konon2 nak buat suprise kat diorg. tunggu perut memboyot la KONON nya.baru rasa thrill skit tapi biasa lah dah hari-hari semua org berwhatsapps group chat. pastu ade plak sorg si tukang bwk rahsia ni kasi hint kt semua org.so rahsia tak kekal rahsia lah.rasa macam tak sempat nk berahsia pun.haha



lagi-lagi this time around ada 2 pregnancy dlm satu group. hewhewhew

so keterujaan nya memang lain macam skit:p

so diorg ramai ramai decide buat mini celebration untuk mommies-to-be ni . keterujaan menyambut anak sedara pertama serentak? keke


tengok.belum apa2 dah kasi nama gelaran.sengal betul.hehe

kitorang buat makan-makan sambil celebrate birthday sekali. sekali harung celebrate semua benda.hehe

makan-makan di Nyonya Valley cyberjaya.

konon makan-makan besar ala CNY celebration gitu


birthday girl yang di apit di tengah2 tu:p yer yer jer dia kasi warna tema oren ke kuning.last2 dia pun tak berapa ikut tema.cett:p



kite takde birthday cake. yang ada birthday ais kacang untuk birthday girl. hehe


bakal-bakal mommy yang masih tidak memboyot (sekarang dh boyot skit;p) di apit oleh aunty2


ok dah,itu aje. bye!

haha (idea takde)

ok next post cerita psl trip ke Jakarta- Bandung pulak.hehehe

0 comments:

 
 

Diseñado por: Compartidísimo
Scrapping elementos: Deliciouscraps©