Pages

Nuffnang Ads

History by Labels

Followers

TAGBOARD

Online Users


Seri says :

Seri Mas Nurwani

HI THERE. My name is seri mas nurwani! i'm 25 and married to my ♥: Faliq Esa. gosh i'm his wifey now:P

feel free to browse and read my blog. all written here is my personal opinion and story about my daily life and my wedding journey.don't get bored and enjoy! hehe

say hi? email me at seriwani@hotmail.com and let's be friend:)

Been Married :

My Vendors List

Nikah
Outfit(Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Hazlie Hamzah
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design

Berinai
Outfit (Bride) : Unaisah Azlan
Make Up : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik

Reception
Outfit (Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Deq Sha
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design
Accessories : Saiful Design

History of Good&Bad

November 17, 2011

My BFF's Wedding


NOTE :  update tertangguh

last week kan minggu tarikh cantik. so harus lah banyak majlis kawen kn. hehe. 11-11-11 jugak jadi hari bersejarah untuk my cik pengapit. actually both cik&encik pengapit kami kahwin pada hari yang sama. so serba salah jap, faliq nak pergi majlis en.pengapit dia, isteri dia plak harus lah nak pergi majlis cik pengapit dia kan. dua-dua pun bestfriend, tapi harus lah isteri dia yang menang.kihkihkih:p

malam 11-11-11 tu beramai-ramai kami ke subang. suma amik cuti untuk pergi majlis nikah nana. seronok semua ada. teringt majlis nikah sendiri dulu.hehehe

sampai-sampai nana dah siap makeup.makeup by ayang kamel

sumpah cantik please. ayu and sweet je. likelike!


oh kalini yours truly pula yang jadi pengapit kepada cik-pengantin.kita tukar baton.hehe

pengapit menjalankan tugas dengan komited nya:p eceh


alhamdulillah dengan sekali lafaz jer nana sah menjadi puan. yeay happy dh tambah lagi sorg geng.hehe

hantaran-hantaran

the boys dan pengantin

malam tu sampai rumah dalam pukul 1.30am. gerak dr subang 11pm tapi kitorang buat le tour de kuala lumpur. dari subang->pj->ampang->bangi. ada yang nak balik rmh amik bj lah,itulah  inilah.pulak tu ampang jem gila. pukul 1am pun jalan jem.macam-macam. nasib baik driver kental:p kitorang penumpang kt belakang ni happy aje.hehe

esoknya pagi-pagi dah bersiap nak ke subang. saja je nak dtg awal. nak teman nana bersiap and nak jumpa MUA nana.hehe.sampai-sampai nana tengah makeup.


siapa lagi MUA nya kalau bukan deq sha. happy gila jumpa diorg. mengenang balik memori hampir sethn yg lepas. borak-borak, gelak-gelak. kalau make up session dgn deq sha mmg fun.hehe. ayat deq sha "seri kau ni aku jumpa asik pakai warna silver aje kan." nak buek camno.baju kawen warna silver baju pengapit pun silver.haha

and diorg berbaik hati jugak touch up muka cik pengapit ni.wahahahaha happy gila :)) tadah muka aje.

muka lps touch up.hehe

dlm pukul 1.30tgh hr pengantin lelaki sampai, tapi pengantin perempuan nya tak siap lagi. kompang dah berbunyi. haaa amik kau kelam kabut semua siapkn pengantin.ekekekeke


pelaminan cantik and simple. suka!

Pengantin bersanding

pengantin dan cik eh puan pengapit :p kamera faliq yang pegang, mmg dia fokus kat bini dia jer lah.hahaha:p

kek kahwin. my taste!

pengantin baru di meja santapan:)

hari tu jugak kami di dendangkan dengan live performance dr adik beradik nana. best! diorg adik beradik semua pandai main instrument. nana pun sama. pandai main drum ok!

group photo harus ada.

lepak-lepak dalam pukul 4 baru lah gerak dari subang balik ke bangi. penat gila.


malamnya pulak ada kitorang activity lagi. acara menonton AIM + potluck kecil-kecilan.geng2 merps datang ke rumah. menonton AIM beramai-ramai.hehe.AIM not bad lah, tapi persembahan yang paling kitorang suka masa 4 lagu karaoke tu. memang bergema satu rumah menyanyi ramai2. hehe. seronok.


and kesan dua hari yang busy hari ahad laki bini pengsan sampai tengah hari sbb penat sgt.tapi bahagia gak dpt bangun lmbt.tihtithith;p






0 comments:

 
 

Diseñado por: Compartidísimo
Scrapping elementos: Deliciouscraps©