Pages

Nuffnang Ads

History by Labels

Followers

TAGBOARD

Online Users


Seri says :

Seri Mas Nurwani

HI THERE. My name is seri mas nurwani! i'm 25 and married to my ♥: Faliq Esa. gosh i'm his wifey now:P

feel free to browse and read my blog. all written here is my personal opinion and story about my daily life and my wedding journey.don't get bored and enjoy! hehe

say hi? email me at seriwani@hotmail.com and let's be friend:)

Been Married :

My Vendors List

Nikah
Outfit(Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Hazlie Hamzah
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design

Berinai
Outfit (Bride) : Unaisah Azlan
Make Up : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik

Reception
Outfit (Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Deq Sha
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design
Accessories : Saiful Design

History of Good&Bad

November 16, 2011

Family Outing



baru-baru ni suruh faliq download kn korean show Running Man (hasil dari pengaruh dd :p ) tu. semalam balik rumah penuh excited konon nya nak tengok lah. tak sabar-sabar nak gelak ni.

tapi alih-alih rupanya faliq terdownload show lain daaaaa. dia pegi download show Family Outing t_t boleh plak dia tersalah download.punya lah jauh beza bunyi running man dgn family outing. nampak sangat tak kasi perhatian kn. tskk tskk

lain yang nak tengok lain yang di download

tapi dah download tu layankan lah jugak. rupa-rupanya kahkahkah lawak jugak show Family Outing ni yer.padahal ini show lama -ketinggalan- faliq pun terjebak sama menengok.berdekah-dekah kami laki bini gelak.  =DD

ok tak rugi jugak tersalah download.hehe.

kitorang tengok yang season lama punya. sekarang dh ade season baru. hehe



0 comments:

 
 

Diseñado por: Compartidísimo
Scrapping elementos: Deliciouscraps©