Pages

Nuffnang Ads

History by Labels

Followers

TAGBOARD

Online Users


Seri says :

Seri Mas Nurwani

HI THERE. My name is seri mas nurwani! i'm 25 and married to my ♥: Faliq Esa. gosh i'm his wifey now:P

feel free to browse and read my blog. all written here is my personal opinion and story about my daily life and my wedding journey.don't get bored and enjoy! hehe

say hi? email me at seriwani@hotmail.com and let's be friend:)

Been Married :

My Vendors List

Nikah
Outfit(Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Hazlie Hamzah
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design

Berinai
Outfit (Bride) : Unaisah Azlan
Make Up : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik

Reception
Outfit (Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Deq Sha
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design
Accessories : Saiful Design

History of Good&Bad

October 12, 2011

Geram

Gerammmm

geram dengan ini

Dear Our Valued Guest,

First and foremost, we would like to take this opportunity to thank you for choosing Indonesia AirAsia.

We deeply regret to inform you that your flight QZ 8396 from Kuala Lumpur [KUL] to Denpasar [DPS] effective 30th October 2011 until 24th March 2012 has been retime later, departing from Kuala Lumpur at 20:25 Hrs (Local Time) and arrived in Denpasar at 23:20 Hrs (Local Time).

We are very sorry for above reschedule.
However we highly appreciate if you could understand with the issue and accept our sincere apologies.

For further information please contact AirAsia:


kurang hasam air asia. sesuka hati tukar schedule flight orang. tau ar harga tix murah. tapi mana boleh buat camni.huuuaaaa. kacau plan orang jer. huuuuuuuuuuuu.

saja nak buat orang kecewa tau. suami dah hasut-hasut burn je tix tu. dia  belikan tix destination lain. tawaran yang menarik dari suami.. tapii tapiiiii sayang lahhh. walaupun tix murah je kalau burn pun. tapi tapiiii nak pergi jugak. kalau boleh tawaran suami nak, pergi bali pun nak. kahkahkah -ini sudah lebey-

haish la airasia oii. apsal ko suka kacau plan org arr? demnyou!

5 comments:

rosealley said...

benci kan air asia ni, tiket kitorang yang beli awal ari tu pun siap kene anjak masa, sib baik lg awal, kalo lambat, lg bengang, pastu tukar no flight lak, saje taktik keji nak bg orang terlepas flight la tu

bersabarlah wahai seriii

Seri Mas Nurwani said...

rose, air asai memang keji. ok lah tu tix korg di awalkan. kitorang ni dia lmbtkn lama gila.org dh siap buat plan cantik punya. sekarang ni habis dh bercelaru semua plan.benci betul.huhu

xara said...

biasa naik air asia, kalo flight malam akan ditunda-tunda-tunda-tunda-tunda

Seri Mas Nurwani said...

kak suri, kitorg tau. sbb tu tgh berkira-kira cm nk burn je tix tu. cm tak best dh nak pegi. spoil mood

iedchan said...

Air asia memang. Tapi die da tulis dalam t&c die. So kite pun tak bleh nak buat pape. Solution len adalah amik Go insure die supaya boleh dpt refund hehe

 
 

Diseñado por: Compartidísimo
Scrapping elementos: Deliciouscraps©