Pages

Nuffnang Ads

History by Labels

Followers

TAGBOARD

Online Users


Seri says :

Seri Mas Nurwani

HI THERE. My name is seri mas nurwani! i'm 25 and married to my ♥: Faliq Esa. gosh i'm his wifey now:P

feel free to browse and read my blog. all written here is my personal opinion and story about my daily life and my wedding journey.don't get bored and enjoy! hehe

say hi? email me at seriwani@hotmail.com and let's be friend:)

Been Married :

My Vendors List

Nikah
Outfit(Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Hazlie Hamzah
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design

Berinai
Outfit (Bride) : Unaisah Azlan
Make Up : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik

Reception
Outfit (Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Deq Sha
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design
Accessories : Saiful Design

History of Good&Bad

September 08, 2011

First Raya 2011 :)

hi semua!
Selamat Hari Raya Aidilfitri
Maaf Zahir and Batin:)
-hehe dah seminggu raya baru sempat nak wish kat korang.aci lah kan. raya kan sebulan-


This year raya pertama kami sambut di my kampung,Perak. wehooooo~ Faliq tak kisah nak sambut di mana-mana dulu. tapi since Faliq dah plan nak beraya dgn kawan-kawan johornya hari sabtu raya so ke perak lah dulu kite yeop.hehe

Balik seawal sabtu 27/08/01. ingat kan jem, rupanya tidak. pheww lega. sampai rumah dgn selamat tanpa merempuh apa-apa jem.hehe

Raya Pertama 30/08/11
Tema : Purple

Ni kali kedua pagi raya di manjung, selalaunya pagi raya di taiping. memecah tradisi.huhu
Pagi raya seperti biasa bangun-bangun bersiap. Tunggu semua balik sembahyang raya, lepas tu sesi-sesi bermaaf-maafan and shoot2 gambar, terus bergegas nak balik kampung.



Gambar pagi raya -obviously masing-masing mata sembab.senyum pun tak ikhlas- hahaha

si iris comel yang menjadi kegilaan kitorang sekeluarga.album gambar tahun ni mmg penuh dgn muka iris jer.hehe :p



sesi bermaaf-maafan:) 



Full Edition - Tahun ni semua ada. Lengkap:)

Uncle, Iris & Auntie Wani -rindu iris-


tahun ni raya agak pelik sikit. raya atas highway.
Dari Perak ~ Penang ~ Kedah ~ Perak
Beraya 3 negeri sekali gus satu hari.hoho
phewww memang letih bontot duduk dalam kereta jer.
kejutan budaya untuk faliq gak.haha.



Balik kampung oooo balik kampung~ 

***
First destination:
 Rumah tok di Nibong Tebal, Penang.
Belah bapak:)




 iris kesayangan semua. budak kuat bercakap.mulut tak henti berceloteh. kuat senyum gak.hahaha. -rindu iris-

video
iris & uncle:)

***
2nd Destination : Sg Petani melawat Opah and adik beradik mak
First time tahun ni pergi ke Sg Petani. selalunya adik beradik mak beraya di taiping je. tapi since tahun ni opah ada kat kedah. diorg decide beraya kat sana. -tak best- hoho




***
3rd Destination : Taiping Perak. melawat pakcik makcik yang ada kt kampung. lepas tu terus balik manjung balik.
huih memang letih. tapi setahun sekali jer. so kira ok lah berpenat skit.hehehe



balik manjung malam tu terjah sushi king. semua kedai pun tutup. sushi pun sushi lah.haha

so itu cerita raya pertama.
nanti cerita raya di kulai pulak.hehe

sekian
terima kasih
:)

0 comments:

 
 

Diseñado por: Compartidísimo
Scrapping elementos: Deliciouscraps©