Pages

Nuffnang Ads

History by Labels

Followers

TAGBOARD

Online Users


Seri says :

Seri Mas Nurwani

HI THERE. My name is seri mas nurwani! i'm 25 and married to my ♥: Faliq Esa. gosh i'm his wifey now:P

feel free to browse and read my blog. all written here is my personal opinion and story about my daily life and my wedding journey.don't get bored and enjoy! hehe

say hi? email me at seriwani@hotmail.com and let's be friend:)

Been Married :

My Vendors List

Nikah
Outfit(Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Hazlie Hamzah
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design

Berinai
Outfit (Bride) : Unaisah Azlan
Make Up : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik

Reception
Outfit (Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Deq Sha
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design
Accessories : Saiful Design

History of Good&Bad

September 08, 2011

BBQ Raya 2011



Hari raya kedua kitorang balik ke kl. singgah tido dulu. esok nya baru bergerak ke johor.
tak larat der nk terus shot dari perak ke johor. tapi takde lah pagi-pagi terus gerak ke johor, petang baru gerak. faliq demam pulak.so suruh dia rehat dulu. petang gerak ke johor dalam pukul 9pm baru sampai.hehe
so aktiviti raya ke3 kami adalah di rumah aje.hehehe

since dah raya ke-4 dah xde lah beraya sakan, tapi raya di johor best sbb makanan semua sedap-sedap. macam-macam MIL masak. berat mmg konfirm bertambah bila balik johor.hehe.

so malam tu sedara mara faliq buat bbq raya untuk semua, so kitorang pun join lah.

meriah. semua org turun. makanan pun banyak. sedap-sedap pulak tu. demn teringt lak lempeng makan dgn sambal. pergh terbaik. -ok agak peghak skit yours truly ni yer- tak pernah mkn lempeng dgn sambal.ahaha

jom layan gambar ah.

me and aunty aida, makcik faliq ni. muda kan?hehe


jeles tgk arang yang di bakar tu membara-bara. kitorang kalau buat bbq selalu dpt arang choyy.haha


makanan yang disediakan. nampak tak lempeng tu. sedap ok mkn dgn sambal.tambah berkali-kali


sesi bako membako. itu FIL ssaye yer:p


makan-makan


cousin-cousin yang muda belia. 

ni sesi beratur panjang nak amik bunga api, sekali choyy semua kene tipu.hahaha



camwhore!  kat mana je ada kamera semua org serbu.best! haha

me and my husband -eceh-

 
keluarga besar:)
  
keluarga kecil:)

 
 
sesi bergambar bersama along faliq & kak wani #bajetretislewtew .haha. budak-budak ni nampak kamera je diorang serbu. suka sangat bergambo:p

esoknya pulak kitorang adakan sesi bermain bunga api.



 sperti biasa lah kak wani diorang ni yang terlebih exctited.hahaha


kanak-kanak riang di hari raya:D

hehe itu lah cerita bergambar kejadian di hari raya saye:)

sekian
terima kasih
:)

psst: sebenarnya balik raya ni kitorang plan nak ke zoo saleng. tapiiii rupa-rupanya zoo tu dah di tutup. sedih ok! huhu. nasib baik dh pernah pergi.huhu

2 comments:

nurul azida ahmad said...

ko nak melawat bb tiger tu ke? hehehe. semangat pegi zooo ye...

lempeng ngn sambal mmg best wooo!~

Seri Mas Nurwani said...

takde lah.ingatkn nk pergi bagi ikan arapaima makan. main dgn ikan arapaima syokkk. tp syg nye dh tutup.sobsobsob.

kan sedap kan. jakun jap aku duk makan lempeng

 
 

Diseñado por: Compartidísimo
Scrapping elementos: Deliciouscraps©