Pages

Nuffnang Ads

History by Labels

Followers

TAGBOARD

Online Users


Seri says :

Seri Mas Nurwani

HI THERE. My name is seri mas nurwani! i'm 25 and married to my ♥: Faliq Esa. gosh i'm his wifey now:P

feel free to browse and read my blog. all written here is my personal opinion and story about my daily life and my wedding journey.don't get bored and enjoy! hehe

say hi? email me at seriwani@hotmail.com and let's be friend:)

Been Married :

My Vendors List

Nikah
Outfit(Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Hazlie Hamzah
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design

Berinai
Outfit (Bride) : Unaisah Azlan
Make Up : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik

Reception
Outfit (Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Deq Sha
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design
Accessories : Saiful Design

History of Good&Bad

March 02, 2011

Selesai Sudah

.
.
hi hi hi! i'm back :D

hehe alhamdulillah dah settle semua majlis.

majlis bertandang berjalan lancar seperti yang di rancang:)
review? tak ada review boleh di buat pun. sebab kami memang tak terlibat lansung dalam sesi preparation untuk majlis bertandang nih. kan dah kata kami just bawak badan dan serah diri aje. hehe. so tak tahu apa-apa sangat:P

make up and baju? ada drama skit bab ni dan panjang ceritanya. disaster .haha.so malas nak recommend kan:)

tapi tak apa, yang penting semuanya dah settle.hehe. legaa.


oh btw tema adalah merah putih. dah tak rahsia dah. heeeee :P

Photobucket


gambar majlis nanti KALAU RAJIN akan di uploadkan. hoho

2 comments:

farahfatihah said...

kna rajin lah! hehe

Seri Mas Nurwani said...

haha. sekarang tengah malas lah farah :P

 
 

Diseñado por: Compartidísimo
Scrapping elementos: Deliciouscraps©