Pages

Nuffnang Ads

History by Labels

Followers

TAGBOARD

Online Users


Seri says :

Seri Mas Nurwani

HI THERE. My name is seri mas nurwani! i'm 25 and married to my ♥: Faliq Esa. gosh i'm his wifey now:P

feel free to browse and read my blog. all written here is my personal opinion and story about my daily life and my wedding journey.don't get bored and enjoy! hehe

say hi? email me at seriwani@hotmail.com and let's be friend:)

Been Married :

My Vendors List

Nikah
Outfit(Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Hazlie Hamzah
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design

Berinai
Outfit (Bride) : Unaisah Azlan
Make Up : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik

Reception
Outfit (Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Deq Sha
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design
Accessories : Saiful Design

History of Good&Bad

February 14, 2011

Weekend oh Makan

hi hi :D harini takde update pasal wedding. nak tunjuk pic dari OP dulu, baru lah boleh tunjuk kat korang hasil pic yang berkualiti skit:p (malam ni nak pergi ambil softcopy.berdebor~)

ok. nak cerita pasal aktiviti weekend. hari minggu yang di penuhi dengan makan makan dan makan. gemok ai. huahuahua~

aktiviti hari minggu dimulakan dengan menjenggah ke ikea. membeli barang-barang rumah sikit. takde lah membeli sangat, saje je konon-konon feel nak hias rumah baru.hehe.





lunch kami. ape lagi kalau dah sampai ke ikea kan. bermeatballs lah kite.hehe



otw balik cik bestfriend text ajak makan pavlova kat Serai Empire. terus ON. sebab a few days ni memang duk teringat kat pavlova. so pucuk di cita ulam mendatang ah bila di ajak. terus setuju. tak fikir panjang dah.haha


imbas kembali : Pavlova di Serai,Empire (meleleh)

sampai merpati rupanya dah tukar plan, nak ke delicious ampang. ok takpe kat situ pun ada pavlova:p ok ke situ lah kitorang tuju:) tinggal kan faliq menonton bola and menjadi single sekejap.hewhewhew;P



Ok. mari mari lihat cuci cuci mata buat tekak rasa terliur melihat makanan pilihan kami. eceh;p

mama's bolognese spagethinni. sedap

Err side dishes ni tak ingat plak nama dia. tapi sedapp dan banyak.

Portobelo burger. Burger cendawan. ni untuk yang berdiet sangat sesuai yerw.result = sedap jugak


Wagyu Pie . result = pun sedap jugak. pendek kata semua sedap ah.hehe


Our choices of desserts


presenting *drumroll* my super delicous Berrilicious Chocolate Pavlova. yumss. better than Serai's:p (sumpah teringat-ingat sampai harini.hehe)



3 orang yang mencari alasan je nak makan tempat best.hewhewhew~






ahadnya pulak muka-muka yang sama ni pergi pulak menjamu tekak di tutti frutti pulak. happy gila kat bangi dah ada port best nak lepak-lepak. dah semua orang jadi hantu tutti. nasib baik 0% fat.hehe

 tutti makanan sihat untuk anda :)) 



nak makan tutti kena lah angkut tukang sponsor.haha:p


muka-muka yang sama lagi;p



habis tutti terjah dominos pulak.  oh memang makan makan ah weekend ni.



pilihan kami;)


nampak sangat takde kerja nak buat :)) suami (terasa gedik) pun melayan saja. happy:D

korang next week nak terjah mana pulak?? hehe ;p

4 comments:

nurul azida ahmad said...

suami? hahaha. aku rs kan mcm korg tak kawen lagi je, mcm dolu2, sebab mane2 pun berkepit, boleh? hehehe

huiyoo, banyaknyer makan makcik. hikhik

oh btw, eskrem itu 0% fat kah? nak cuba!

Seri Mas Nurwani said...

haha. aku pun rasa cam x kawen lagi. macam biase aje. cuma dah masuk satu pintu yang sama:))


ice cream nya mmg lah 0%fat tapi topping nya tu yang menambah2 kan fat2 yang ada.kekeke. meman harus di cuba!

syarifahh said...

seksa jiwa raga tgk gambar2 makanan ni.nak pergi lagi.eh upload la gambar kat fb

Seri Mas Nurwani said...

ala segan lah nak ltk gamabr makanan kt fb. nanti angel marah ko. hahaha (sebenarnya malas:P)

 
 

Diseñado por: Compartidísimo
Scrapping elementos: Deliciouscraps©