Pages

Nuffnang Ads

History by Labels

Followers

TAGBOARD

Online Users


Seri says :

Seri Mas Nurwani

HI THERE. My name is seri mas nurwani! i'm 25 and married to my ♥: Faliq Esa. gosh i'm his wifey now:P

feel free to browse and read my blog. all written here is my personal opinion and story about my daily life and my wedding journey.don't get bored and enjoy! hehe

say hi? email me at seriwani@hotmail.com and let's be friend:)

Been Married :

My Vendors List

Nikah
Outfit(Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Hazlie Hamzah
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design

Berinai
Outfit (Bride) : Unaisah Azlan
Make Up : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik

Reception
Outfit (Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Deq Sha
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design
Accessories : Saiful Design

History of Good&Bad

February 21, 2011

My Wedding : Terima Kasih ♥

entry ni adalah untuk mengucapkan terima kasih kepada semua yang terlibat secara langsung, tidak langsung dan apa-apa langsung lah.hehe. rasanya tak terlambat lagikan walaupun dah sedikit basi, dah sebulan dah majlis berlalu.hehe

terima kasih kepada yang sudi hadir, yang sudi memberikan kami hadiah yang sumpah semuanya best-best yang buat kami senyum lebar. terima kasih daun keladi, kami sangat hargai:p


and terima kasih jugak kepada zieda , dd  dan rose for the wedding review:)




 ok jom layan pic-pic untuk semua (cari lah mana korang eh.hehehe)

Photobucket
team bridesmaid

Photobucket
Geng bffs, including team pengapit, cik bestfriend, housemates and yang lain


Photobucket
my dear family :)


Photobucket
familia:)

Photobucket
my new family:)


Photobucket
Geng OASian

Photobucket
geng pengapit perak & pengapit johor :p

Photobucket
geng SKSS


Photobucket
geng KULAIFORNIAN yang datang jauh dari johor

Photobucket
eh geng uniten lagi:P


Photobucket
geng OASian extended

Photobucket
dan juga Geng OASian extended II :P


ouh btw, mintak maaf jugak kalau ada terkurang layan ,yang tak sempat nak borak nak ambil gambar atau apa-apa yer. sorry :)


psst : untuk gambar yang lagi banyak sila lah terjah ke facebook yer. hehe:p


3 comments:

Cik Puan Syafa said...

my dear congrats to both of u!! kena panggil Puan Seri ni hehe ^__^

Seri Mas Nurwani said...

hehe thanks syafa. sama lah kite. masing-masing dah puan:P neway congrats to u too Puan Syafa:D

nurul azida ahmad said...

ni cik zida plak nak menyampuk. hahaha.

oh gmbr first dan geng oas itu sungguh comelll...

 
 

Diseñado por: Compartidísimo
Scrapping elementos: Deliciouscraps©