Pages

Nuffnang Ads

History by Labels

Followers

TAGBOARD

Online Users


Seri says :

Seri Mas Nurwani

HI THERE. My name is seri mas nurwani! i'm 25 and married to my ♥: Faliq Esa. gosh i'm his wifey now:P

feel free to browse and read my blog. all written here is my personal opinion and story about my daily life and my wedding journey.don't get bored and enjoy! hehe

say hi? email me at seriwani@hotmail.com and let's be friend:)

Been Married :

My Vendors List

Nikah
Outfit(Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Hazlie Hamzah
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design

Berinai
Outfit (Bride) : Unaisah Azlan
Make Up : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik

Reception
Outfit (Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Deq Sha
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design
Accessories : Saiful Design

History of Good&Bad

January 16, 2011

Progress : 2 minggu lagi


this weekend menggunakan masa dengan sebaiknya. eceh:p


  1. Pergi print segala bahan  last batch untuk DIY stuff. pergi print tanda arah,A3 size poster, centerpiece etc. print banyak gila tak sampai rm50.hoho berbaloi:p
  2. Pergi mencari cadar untuk bilik.(ya ya tahu dah last minute) tapi cadar lah the least thing yg i nak fikir. suruh the mum beli, tapi dia suruh kita pulak. mencari almost 2 jam, last-last memang tak reti nak pilih.end up decide beli dengan the mum jer lah nanti.haha.sia-sia 2 jam di situ:))
  3. Pergi mencari perabot bedroom set. bila pergi mencari baru sedar diri ini tak kisah sangat rupanya. si faliq yang sibuk itu ini, dia pula yang tanya banyak. siap demand nak tilam camtu camni (macam makcik lah u nih!haha <-gelak kat tunang sendiri) diri sendiri just tengok baring-baring pilih warna. pastu bila di tanya jawapan favorite "ok je.i x kisah" haha . tapi silap kitorang cari masa nak CNY. banyak order akan siap after mid of februari. huhu
  4. Kad-kad dah dipos semuanya. korang-korang nanti check mail box yer:)
  5. Barang-barang almost dah angkat pindah ke rumah baru.yeay but at the same time a bit sedih. dah 2 tahun tinggal dalam bilik ni.huhu. tinggal nak angkat tv, fridge,washing machine and perkakasan dapur.another mission next week nak settlekan astro and internet:)
  6. Petang ni another round for pre-wedding photoshoot:p heeeee~

kurang dari 2 minggu :)

0 comments:

 
 

Diseñado por: Compartidísimo
Scrapping elementos: Deliciouscraps©