Pages

Nuffnang Ads

History by Labels

Followers

TAGBOARD

Online Users


Seri says :

Seri Mas Nurwani

HI THERE. My name is seri mas nurwani! i'm 25 and married to my ♥: Faliq Esa. gosh i'm his wifey now:P

feel free to browse and read my blog. all written here is my personal opinion and story about my daily life and my wedding journey.don't get bored and enjoy! hehe

say hi? email me at seriwani@hotmail.com and let's be friend:)

Been Married :

My Vendors List

Nikah
Outfit(Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Hazlie Hamzah
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design

Berinai
Outfit (Bride) : Unaisah Azlan
Make Up : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik

Reception
Outfit (Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Deq Sha
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design
Accessories : Saiful Design

History of Good&Bad

January 14, 2011

BACHELORETTE Dinner

.
.
with besties & geng merps :)


plan last minute semuanye nih. at first nak buat weekend tapi semua busy and next week memang lagi lah busy cik bakal pengantin ni(next week kena settle pindahkan barang and kosongkan bilik.sedih sedikit.sobs). so last-last petik je "esok ah". terus plan ON. hehe

mula-mula cadangan nak buat tema pyjamas.tapi cam haru lak plak kan nak pergi mall pakai pyjamas dgn crown semua bagai. ni dah last minute semua tu tak perlu.memang tak sempat lah urus setia nk cr crown bagai.kite redah jer. pakai baju tema yg senang cari dalam almari. last-last decice kita pakai hitam putih aje. sonang.hehe:p

jom layan pics:p

the housemates ♥ *semangat nak amik gak pic dari atas siap bertripod bagai.hehe


i am miss bride-to-be

 
dinner di Serai Empire Subang. Nice place:)

 minummmm~ :p

Pavlova! super yummy super ♥ . ramai-ramai order dah cam birthday cake jer.hehe

Semua sila pandang cik b2b :p


camwhoring session pun bermula;b

♥ situ sana sini :p

merps ♥ berkasih sayang:)

terpinggir sebab dah nak kahwin. konon lah.haha
fav picture of the nite:)


Simple celebration but i love it to bits :)thanks sayang-sayang sekalian. i had fun.hehe

2 comments:

farahfatihah said...

wah2 berseri2 muka bakal pengantin ni =)

Seri Mas Nurwani said...

berseri ker?hehe. muka penat pun ada

 
 

Diseñado por: Compartidísimo
Scrapping elementos: Deliciouscraps©