Pages

Nuffnang Ads

History by Labels

Followers

TAGBOARD

Online Users


Seri says :

Seri Mas Nurwani

HI THERE. My name is seri mas nurwani! i'm 25 and married to my ♥: Faliq Esa. gosh i'm his wifey now:P

feel free to browse and read my blog. all written here is my personal opinion and story about my daily life and my wedding journey.don't get bored and enjoy! hehe

say hi? email me at seriwani@hotmail.com and let's be friend:)

Been Married :

My Vendors List

Nikah
Outfit(Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Hazlie Hamzah
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design

Berinai
Outfit (Bride) : Unaisah Azlan
Make Up : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik

Reception
Outfit (Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Deq Sha
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design
Accessories : Saiful Design

History of Good&Bad

November 13, 2010

U.M.B.A.I

hai semua! (sambil lambai-lambai tangan:P)

baru balik dari dinner di umbai. tak plan pun, ini namanya aktiviti petik jer terus jadi. haha. sorang housemate lak orang melaka, laju jer lah semua orang setuju bila ada orang nak bawak.hehe:P

first time pergi haritu kitorang makna kt umbai yg ramai org, kali ini tuan rumah nak bawak kitorang makan kat lagi satu umbai kat crystal bay .kat situ murah dan tak ramai orang katanye:)


perjalanan bermulaa!


mendengar penerangan harga. penting tu.budget budget.kekeke

mangsa dan pemangsa.hehe

udang dia gemuk-gemuk

ok stop jap.kita posing dulu:P

posing wajib 1

posing wajib 2



our food, not in the picture - ketam masak cili. hoho order dengan tamaknya sampai meja pun tak cukup

akhirnya semua tak habis.haha. yang untung nya mestilah en.tunang yg dpt makanan free dari kami.ekekeke

habis makan berdebar jer nak tunggu bil. dupdapdupdap berapa lah harganya. sekali harganya adalah sangat murah : 1kg sotong, 500g udang, 600g ketam, ikan pari seekor , 300g pepahat , sayur, air satu jug semua bernilai just rm140. omg murahnyaaa. macam tak percaya.hehe

balik dengan senyum lebar. puas hati:D

nanti boleh datang lagi. heeee :)

2 comments:

nurul azida ahmad said...

aritu makan kat bagan lalang 160 kan kan. sedap die ok tak?:D

Seri Mas Nurwani said...

kesedapan boleh tahan lah. tapi definitely lagi murah banyakkk dari bagan lalang.

 
 

Diseñado por: Compartidísimo
Scrapping elementos: Deliciouscraps©