Pages

Nuffnang Ads

History by Labels

Followers

TAGBOARD

Online Users


Seri says :

Seri Mas Nurwani

HI THERE. My name is seri mas nurwani! i'm 25 and married to my ♥: Faliq Esa. gosh i'm his wifey now:P

feel free to browse and read my blog. all written here is my personal opinion and story about my daily life and my wedding journey.don't get bored and enjoy! hehe

say hi? email me at seriwani@hotmail.com and let's be friend:)

Been Married :

My Vendors List

Nikah
Outfit(Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Hazlie Hamzah
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design

Berinai
Outfit (Bride) : Unaisah Azlan
Make Up : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik

Reception
Outfit (Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Deq Sha
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design
Accessories : Saiful Design

History of Good&Bad

November 11, 2010

tekanan dah terasa

huhu

tekanan dah mula terasa. damnn. terasa banyak lagi tak settle. *panic mode dah nak mai


  1. tiba-tiba the mum tak nak guna goodie bag. nak kasi doorgift seketul terus. senang katanya . argh so kena cari idea camne nak deco doorgift dari bandung tu . *girls-u-know-who-u-are nanti i need ur help on this. tolong ai ikat-ikat doorgift yerw:p
  2. invitation card tak buat lagi <-- arghh argghh argghh
  3. segala tq taq, sticker semua pun tak buat lagi
  4. tak tahu ape cerita about canopy+caterer semua. agak susah nak ambil tahu urusan ni sebab tak tinggal sekali dengan parents. so bila time balik kampung caterer busy dengan event lain. bila  caterer tak busy cik-bakal-pengantin ni pulak dah balik kl. haih. sekarang yang boleh buat just redha. hope semua berjalan lancar. bukan nak buat wedding grand-grand pun. nak buat biasa-biasa aja.
  5. wedding shoes idaman dah sold out. oh sedey. kena cari alternatif lain. tempah saja mungkin
  6. permohonan kebenaran kahwin tak buat lagi. next month baru nak balik johor settlekan borang pihak lelaki dulu. hope takde ape-ape masalah jugak. susah oi nak balik johor-kl-perak.
  7. hantaran pun tak beli lagi. nak borong semua masa end-year-sale + krismas-sales nanti. hoyeah hoyeah yang ini tak sabar nak buat.heeee :D

ok. cukup lah tu sampai tujuh. tambah stress kalau fikir lagi.hoho


selingan:

source : mr google

cantik kan kalau letak lantern banyak-banyak. weekend ni nak try pergi cari. dah buat deal baik punya dengan WP. hehe:p

2 comments:

nurul azida ahmad said...

nnti aku tlg ko ek. bile nak start? hehehe.
xpe, insyaAllah semua nnti akan berjalan lancar! :)

Seri Mas Nurwani said...

yeayy~ nanti yer aku ckp. bahan-bahan tgh dlm proses nak print:P

 
 

Diseñado por: Compartidísimo
Scrapping elementos: Deliciouscraps©