Pages

Nuffnang Ads

History by Labels

Followers

TAGBOARD

Online Users


Seri says :

Seri Mas Nurwani

HI THERE. My name is seri mas nurwani! i'm 25 and married to my ♥: Faliq Esa. gosh i'm his wifey now:P

feel free to browse and read my blog. all written here is my personal opinion and story about my daily life and my wedding journey.don't get bored and enjoy! hehe

say hi? email me at seriwani@hotmail.com and let's be friend:)

Been Married :

My Vendors List

Nikah
Outfit(Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Hazlie Hamzah
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design

Berinai
Outfit (Bride) : Unaisah Azlan
Make Up : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik

Reception
Outfit (Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Deq Sha
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design
Accessories : Saiful Design

History of Good&Bad

November 01, 2010

hujung minggu yang orang sibuk nak tengok match bola

aktiviti hujung minggu saya :)

sabtu
yang pertama adalah : mencari kain chiffon baru untuk nikah di jakel jln tar (read : yes baru.chiffon  yang lama tu tetiba cam tak berkenan lak material dia .hehe) merasa lah gak dapat beli kain harga designer.jimat lah sikit. dan yang kedua mencari ribbon di ssf jln tar. ya ampun ribbon nya banyak gila tapi yang matching dengan warna tema satu pun takde. hampa. huhu last-last terbeli benda lain. aish.


sebenarnya tengah terpesona dengan collection border lace yang dah siap beading. cantik-cantik.harga pun cantik. rm350/m. cantik kan harga dia? :P

potong kak potong

mr&ms fiance
 (abaikan budak bermuka masam di belakang tu)

chiffon berwarna-warni

ribbon berwarna-warni


ahad
ke ikea mencari barang-barang rumah (read: barang-barang rumah dengan housemate sekarang yer. bukan rumah baru nanti:p) di sana semuanya jem.jem jem jem.haish.sampai di ikea lebih kurang dalam pukul 3 and then terus pergi food court dulu. lapar gila. tapi ya ampun jugak ramai gila orang. jem jugak.sampai nak cari tempat duduk pun dah dekat 20 min, belum lagi nak kira beratur. last-last lepas sejam lebih baru dapat makan. perut memang berkeroncong tak hengat dunia lah.haishh. 

nak ke ikea jem

dalam ikea nak mencari parking pun jem

nasib baik jumpa parking rahsia.masuk-masuk je terus jumpa.hehe

 beratur beli makanan pun jem

muka tahan lapar sebenarnye nih.hehe

my lunch for that day. semua dalam gambar tu saya punya ya. pulun habis.lapar gila kan:P haha padahal nafsu semata

housemate 1 , ex-housemate and ex-housemates boyfie:P

housemate 2 and yours truly

test-test kerusi

konon-konon nak buat living hall simple camni.konon nye lah.hehe



mana en.tunang aka jiran? di tinggalkan di rumah sebab sedang ketiduran dan terlupa nak msg beritahu nak keluar and sudahnya en.tunang tak makan sampai ke malam sebab bila dia ketuk2 pintu rumah jiran dia takde sape yang bukak. alahai sian:b

psst : ok tahu. post takde kaitan ngn match bola pun.hehe

0 comments:

 
 

Diseñado por: Compartidísimo
Scrapping elementos: Deliciouscraps©