Pages

Nuffnang Ads

History by Labels

Followers

TAGBOARD

Online Users


Seri says :

Seri Mas Nurwani

HI THERE. My name is seri mas nurwani! i'm 25 and married to my ♥: Faliq Esa. gosh i'm his wifey now:P

feel free to browse and read my blog. all written here is my personal opinion and story about my daily life and my wedding journey.don't get bored and enjoy! hehe

say hi? email me at seriwani@hotmail.com and let's be friend:)

Been Married :

My Vendors List

Nikah
Outfit(Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Hazlie Hamzah
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design

Berinai
Outfit (Bride) : Unaisah Azlan
Make Up : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik

Reception
Outfit (Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Deq Sha
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design
Accessories : Saiful Design

History of Good&Bad

November 03, 2010

cuti divali

yeay yeayy minggu ni nak balik kampung. nak balik kampung~

after this bulan depan jer dapat balik. raya haji pun tak balik.sobsobsob~ packed gila. banyak benda nak buat. kat kampung pun banyak nak settle. balik ni nak jumpa WP nak discuss pasal both dais (mini & under khemah) siap dah buat documentation lagi. haha. amboi-amboi semangat yer awak cik seri bab-bab nih:p dah design canopy arrangement, dah buat tasklist untuk semua orang and dah buat list-to-do. so balik nih nak handover kat mak. so nanti senang lah mak nak buat apa-apa. takyah dah nak tunggu anak dia ni balik kampung. buat based on that documentation jer.hehe mode:semangat

and dengarnya bunga pahar mak dah siapkan. tak tahu camne rupanya. tapi tak kisah lah. air tangan bonda. happy saje. satu benda remeh dah settle.hehe. tinggal nak settle kan bungga manggar. malas betul lah. tapi takpe orang kate buat sikit-sikit lama-lama jadi bukit.ehehe


87 hari lagi
(lambat lagi tu. berfikir secara positif)

psst : nanti nak pergi buat HIV test dekat klinik kesihatan bangi. hope takde lah apa-apa masalah.takut lah pulak nak kene cucuk jari. harap-harap tak sakit. hehe

1 comments:

nurul azida ahmad said...

wah, happy divali seri! muahaha. sibuk jugak nak balik kg ye. lalala~

 
 

Diseñado por: Compartidísimo
Scrapping elementos: Deliciouscraps©