Pages

Nuffnang Ads

History by Labels

Followers

TAGBOARD

Online Users


Seri says :

Seri Mas Nurwani

HI THERE. My name is seri mas nurwani! i'm 25 and married to my ♥: Faliq Esa. gosh i'm his wifey now:P

feel free to browse and read my blog. all written here is my personal opinion and story about my daily life and my wedding journey.don't get bored and enjoy! hehe

say hi? email me at seriwani@hotmail.com and let's be friend:)

Been Married :

My Vendors List

Nikah
Outfit(Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Hazlie Hamzah
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design

Berinai
Outfit (Bride) : Unaisah Azlan
Make Up : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik

Reception
Outfit (Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Deq Sha
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design
Accessories : Saiful Design

History of Good&Bad

August 15, 2010

Sepetang di Marina Island Pangkor


petang before berbuka puasa jejaka-jejaka di bawah ni duk sibuk ajak jalan-jalan amik gambar kat marina island. bosan sangat katenya nak tunggu berbuka puasa. so layan aje lah budak-budak nih. *tapi pergi tak lama pun sebab perut menyanyi dengan rancak nya.haha



marina island ni baru je bukak. dalam tahun lepas jugak kot. tak sure bila. ini kawasan laut yang di tambak untuk buat jeti ke pangkor. dari sini ke pangkor dekat gila. boleh dah nampak pangkor kt seberang jer. hehe. tapi sebab kawasan baru, so kedai pun tak bukak lagi. so tak ramai sangat orang. memang best lah kalau nak bergambar. oh kat sini jugak ramai pengantin baru buat post-wedding photoshoot. masa kitorang datang tadi pun ada satu couple cina tengah buat shoot. comel aje props diorang *sambil membayangkan diri berphotoshoot nanti.oh malu:p


ok lah. xde benda nak cite sangat pun. layan je lah pic yang tak seberapa nih ek.ek ek:p













pastu bila balik rumah. ada orang makan hati sebab tak dapat join:p 
*haha sowie aadik.lenkali la hang join



psst: mahu berkemas-kemas pulang ke kl:(

1 comments:

Ogy said...

wahh selonoknya jalan2....salam ziarah dr mama ya :)

 
 

Diseñado por: Compartidísimo
Scrapping elementos: Deliciouscraps©