Pages

Nuffnang Ads

History by Labels

Followers

TAGBOARD

Online Users


Seri says :

Seri Mas Nurwani

HI THERE. My name is seri mas nurwani! i'm 25 and married to my ♥: Faliq Esa. gosh i'm his wifey now:P

feel free to browse and read my blog. all written here is my personal opinion and story about my daily life and my wedding journey.don't get bored and enjoy! hehe

say hi? email me at seriwani@hotmail.com and let's be friend:)

Been Married :

My Vendors List

Nikah
Outfit(Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Hazlie Hamzah
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design

Berinai
Outfit (Bride) : Unaisah Azlan
Make Up : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik

Reception
Outfit (Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Deq Sha
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design
Accessories : Saiful Design

History of Good&Bad

August 14, 2010

Hari ini hari sabtu



helo helo!

semalam adalah hari yang cemerlang dengan makan makan dan makan:D sampai-sampai jer rumah dah terhidang ketam sebagai juadah berbuka.
oh i like. mak ni tau je apa anak dia nak.melantak dengan jayanya.teheeee.

malam tadi mak dah siap pesan awal-awal esoknya jangan ke mana-mana. nak pergi tengok pelamin etc etc.adik-adik dah buat muka kecewa sebab baru je nak mencilok kakak mereka ni pergi bersuka-ria.haha. and then discuss pasal caterer. hurm harga memang berbaloi-baloi. murah ya amat.pakej yang ditawarkan sangat menarik. siap ada free honeymoon.wow menarik.tapi part caterer tu pas kn kat parent sebab itu diorang yang sponsor (alhamdulillah=])



tengah hari tadi keluar pergi jumpa saiful. discuss discuss cerita cerita berangan berangan pelamin impian deco deco semua. yayy saiful boleh buatkan ape yg cik bakal pengantin ni nak.seronot sangat apa yang i berangankan dia pun sama nak buat benda tu. dua-dua excited.haha.*hope outcome seperti yang diimpikan:p akhirnya semua settle.dapat quotation.kira murah lah *padahal mak dah pening dengan anak dia yang nak macam-macam ni.ampun mak. anak mu ini rambang mata.hehe



pakej yang amik dengan saiful :
    • Pelamin khemah
    • Pelamin mini
    • Pagola pintu gerbang
    • Inai/hiasan tangan
    • Handbouquet fresh flower
    • Red Carpe + deco walkawayt(free)
    • Deco tangga(free)
    • Handbouquet kristal(free)
    • Hantaran (rasa-rasa cam nak amik jugak)


masuk masuk jer terus terpana dengan mini pelamin ni. 



terus cakap kat adik "adik hang bertunang amik pelamin nih!" padahal ntah bila dia nak bertunang:p 
tah-tah time dia nanti trend pelamin yang lagi best.hehe








yang bestnya kat saiful ni dia tak berkira. nanti kalau ada apa-apa barang yang nak pinjam boleh amik jer.tak tambah charge. i like;)



0 comments:

 
 

Diseñado por: Compartidísimo
Scrapping elementos: Deliciouscraps©