Pages

Nuffnang Ads

History by Labels

Followers

TAGBOARD

Online Users


Seri says :

Seri Mas Nurwani

HI THERE. My name is seri mas nurwani! i'm 25 and married to my ♥: Faliq Esa. gosh i'm his wifey now:P

feel free to browse and read my blog. all written here is my personal opinion and story about my daily life and my wedding journey.don't get bored and enjoy! hehe

say hi? email me at seriwani@hotmail.com and let's be friend:)

Been Married :

My Vendors List

Nikah
Outfit(Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Hazlie Hamzah
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design

Berinai
Outfit (Bride) : Unaisah Azlan
Make Up : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik

Reception
Outfit (Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Deq Sha
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design
Accessories : Saiful Design

History of Good&Bad

August 11, 2010

Puasa

hi, salam ramadhan & selamat berpuasa semua:) hehe bulan puasa ni memang best kalau dapat main masak-masak. time ni lah semangat n seronot nak memenuhi kehendak hati:p

sambil-sambil tu cari idea apa nak di masak untuk potluck ofis and jamuan buka puasa with besties .puasa baru sehari tapi plan makan dah banyak.camne nak kurus seri oii!

tadi tengah browse menu nak di masak terjumpa lak blog ni. memang telan air liur:p

jom layan kenyangkan mata :P

*warning pic-pic di bawah boleh menguji keimanan anda:P


.
.
.




nampak sedap n pic pun lawa *kagum*

1 comments:

farahfatihah said...

yummy!!!!! aloo lapar sudah!

 
 

Diseñado por: Compartidísimo
Scrapping elementos: Deliciouscraps©