Pages

Nuffnang Ads

History by Labels

Followers

TAGBOARD

Online Users


Seri says :

Seri Mas Nurwani

HI THERE. My name is seri mas nurwani! i'm 25 and married to my ♥: Faliq Esa. gosh i'm his wifey now:P

feel free to browse and read my blog. all written here is my personal opinion and story about my daily life and my wedding journey.don't get bored and enjoy! hehe

say hi? email me at seriwani@hotmail.com and let's be friend:)

Been Married :

My Vendors List

Nikah
Outfit(Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Hazlie Hamzah
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design

Berinai
Outfit (Bride) : Unaisah Azlan
Make Up : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik

Reception
Outfit (Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Deq Sha
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design
Accessories : Saiful Design

History of Good&Bad

August 12, 2010

Pencarian tudung nikah


oleh sebab majlis akad nikah my mum and MIL dah request buat di masjid,so ikut kan saje walaupun at first teringin nak akad nikah di rumah saja. *berangan kalau majlis kat rumah masa turun dari tangga boleh feeling ala-ala princess skit bila semua mata memandang. aww~ tapi nevermind. masjid pun ok ♥. amik berkat orang kate:)

bila nikah di masjid tentu lah pakai tudung kan. so bermula lah pencarian tudung yang paling perfect untuk saye cik muka bulat nih. masalahnya tak tahu nak pakai tudung jenis apa. before this pernah pakai tudung bawal je, tapi rasa sangat comot sebab x pandai pakai and tak kemas.so tudung bawal memang dah tersingkir awal-awal. teringin pakai tudung lilit-lilit tu, tapi muka ku ini bulat pula. oh tak sanggup nak lihat muka bolat macam bola masa majlis nanti.haha.

jadi option yang tinggal hanya lah tudung awning *err kot.ker ade tudung jenis lain? tapi takut pulak nanti muka cam tak kena.huhu. pastu dengar plak tudung awning ni kena yang sesuai ikut muka etc etc. i tak tahu u alls. camne nak tahu jenis yang sesuai dengan muka kita ek?



penuh bersemangat. siap pinjam tudung eirma cik housemate nak buat testing. hehe *abaikan pic yang kabur. snap gamba laju-laju:p

testing tudung lilit2:p


psst: hujung minggu nak balik kampung berpuasa bersama family.yayy~

6 comments:

Apple Cute said...

cute ^_^

farahfatihah said...

rata2 skg nikah pakai tudung awning...tp kena cari yg betul2 sesuai dgn muka la...

nurul azida ahmad said...

ko tnye siti psl tudung ikut muke tu. or boleh tny dd ke. yang die tempah kat mane tu tok tunang die aritu. hihihi..
sebab kalau ikut aku, aku main sarung je. hahaha

*sy mau balik jugak!!!

Seri Mas Nurwani said...

@ayu : awwww~:P

@zieda : itu lah. nanti kene tanya yg pakar. tudung aku nanti qudyn yang buatkan juz tak tahu nak pakai tudung style ape yg sesuai dgn muka daku nih.huhu. moh la kite balik~

Seri Mas Nurwani said...

@farah : itu lah. rasanya kalau pakai tudung awning senang skit kot.senang nak jaga. huhu

~Ayu BnSyg~ said...

Klu pki tudung awning nnti susah hubby nk kiss2. Huhu. Klu ye pun kena cr yg awning dia lembut. Better pki tudung bawal or shawls. Ape2 pun up to you k? Good luck.
Oh meh la dtg online biz Ayu. Ada mcm2 koleksi tudung. www.bnsyg.blogspot.com

 
 

Diseñado por: Compartidísimo
Scrapping elementos: Deliciouscraps©