Pages

Nuffnang Ads

History by Labels

Followers

TAGBOARD

Online Users


Seri says :

Seri Mas Nurwani

HI THERE. My name is seri mas nurwani! i'm 25 and married to my ♥: Faliq Esa. gosh i'm his wifey now:P

feel free to browse and read my blog. all written here is my personal opinion and story about my daily life and my wedding journey.don't get bored and enjoy! hehe

say hi? email me at seriwani@hotmail.com and let's be friend:)

Been Married :

My Vendors List

Nikah
Outfit(Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Hazlie Hamzah
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design

Berinai
Outfit (Bride) : Unaisah Azlan
Make Up : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik

Reception
Outfit (Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Deq Sha
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design
Accessories : Saiful Design

History of Good&Bad

July 18, 2010

how i spend my saturday with mr fiancee



cam panjang lak title entry ni.hehe.ok jom layan entry bergambar yer:)


 
hi! seri dan faliq disini! :b


destinasi pertama




sneak peek design dari Qudyn :p simple saja.tak sabarnya nak fitting<-ok ini over kain pun tak hantar lagi.hikhikhik

destinasi kedua
alahai muka kena paksa g Jln Tar. cian. hehehe


syarikat bunga reben.tempat kegemaran b2b untuk memborong


jom borong jom. sambil-sambil tu carik idea

ilham unutk bunga dip idaman mak:p


ilham untuk handbouquet


cantiknya stand chandelier ni. kalau letak kiri kanan katil dalam bilik pengantin mesti cantik.
mode buah berangan saja ni. tak mungkin berlaku.hehe

seligan yang tah hape2 ;p

bunga. sayangnya tak ada color purple gelap

crystal butterfly. comels & murah

"haaa ni dia kain yang qudyn suh beli untuk baju i" -> excited mengkaji kain.hehe

*******


hasil memancing di kedai bunga reben:P


  • nota satu: part attire untuk majlis akad nikah and bersanding dah settle.all ticked! tudung,veil semua include.yayy i sokaa. qudyn akan matching kan my dream pink wedding shoes dengan my dress.nanti nak cari stokin pink.aha comelnya membayangkan en.tunang pakai stokin pink. 
  • nota dua: tips dari qudyn. jangan beli chiffon or satin di bandung. kualiti tak sebagus di malaysia. so kalau nak ke sana just beli lace sahaja. ok noted~
  • nota tiga: dulang hantaran nak guna kristal saja. tak nak pakai fresh flowers dah sebab dah jatuh hati dengan satu dulang hantaran di Semua House.*pic tak berani plak nak letak.terpampang dalam pic tu NO CAMERA. takut kang kene saman lak:p haha* 
  • nota empat: mak call nak inform my bilik kat rumah ada 'benda'.WHAT? oh no! tapi no wonder lah sebab bilik tu memang tak pernah orang tinggal lagi since kitorang pindah ke situ.   <-eh eh masuk cerita mistik lak tetiba. haha

6 comments:

Durruz said...

hi dear,

brape ye harga stand chandelier tu?

kedai ni kat jln tar ek?

thanks

durruss@inbox.com

Seri Mas Nurwani said...

hi durruz!

alamak harga dia tak tahu lah pulak berapa sebab snap dr jauh jer. tapi yerp kedai dia kt jl tar. satu bangunan dgn syarikat bunga reben tu.
sangat cantik tau chandelier tu. ada kaler hitam jugak:)

~Ayu BnSyg~ said...

Dear. Bunga pink yg you beli kt Bunga Reben tu sama ngan bunga yg I guna time nikah. Wee~~~

nurul azida ahmad said...

hoho, sy yang excited! ngeeeee~:D

Seri Mas Nurwani said...

ayu : bunga tu mmg femes:p

jida: excited kn? kamu nnti slh sorg bridesmaid.kene lah excited.hehe

sadd atau cik alfa said...

ade jual butang2 yg comel ta kt sini?

singgah la sini :)

http://sayasukagrafik.blogspot.com/

 
 

Diseñado por: Compartidísimo
Scrapping elementos: Deliciouscraps©