Pages

Nuffnang Ads

History by Labels

Followers

TAGBOARD

Online Users


Seri says :

Seri Mas Nurwani

HI THERE. My name is seri mas nurwani! i'm 25 and married to my ♥: Faliq Esa. gosh i'm his wifey now:P

feel free to browse and read my blog. all written here is my personal opinion and story about my daily life and my wedding journey.don't get bored and enjoy! hehe

say hi? email me at seriwani@hotmail.com and let's be friend:)

Been Married :

My Vendors List

Nikah
Outfit(Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Hazlie Hamzah
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design

Berinai
Outfit (Bride) : Unaisah Azlan
Make Up : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik

Reception
Outfit (Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Deq Sha
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design
Accessories : Saiful Design

History of Good&Bad

July 11, 2010

D.I.Y Project - Corsage


my current project this weekend yang dah lama pending. akhirnya dapat merajinkan diri untuk start bila dah terasa pressure bila orang keliling keluarkan ayat "eh seri ko dah nak kahwin lah. dah tak lama kan" and then baru tersedar dari lamunan indah banyak plan & project pending. haha

24 pieces done. 26 to go. nak add up beads lagi. caiyok seri! hehe ok lah malas nak tulis panjang. jadi mari kita biarkan gambar berbicara:p hiks~

 

psst: cepat betul masa berlalu. seriau datang lagi.
psst lagi: wedding book hilang. sedey. apa kah tandanya? huhu

2 comments:

farahfatihah said...

ehhh sweet la flower tu..nak wat pe yer?

Seri Mas Nurwani said...

hehe tq.ini badge untuk family.hentam kromo je buat tu

 
 

Diseñado por: Compartidísimo
Scrapping elementos: Deliciouscraps©