Pages

Nuffnang Ads

History by Labels

Followers

TAGBOARD

Online Users


Seri says :

Seri Mas Nurwani

HI THERE. My name is seri mas nurwani! i'm 25 and married to my ♥: Faliq Esa. gosh i'm his wifey now:P

feel free to browse and read my blog. all written here is my personal opinion and story about my daily life and my wedding journey.don't get bored and enjoy! hehe

say hi? email me at seriwani@hotmail.com and let's be friend:)

Been Married :

My Vendors List

Nikah
Outfit(Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Hazlie Hamzah
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design

Berinai
Outfit (Bride) : Unaisah Azlan
Make Up : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik

Reception
Outfit (Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Deq Sha
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design
Accessories : Saiful Design

History of Good&Bad

May 06, 2010

Malang tidak berbau

malang tidak berbau..

dalam masa 3 minggu terbabit dalam 2 eksiden. ok yg the first one tak terbabit sangat. housemate yang eksiden. just tolong dia settlekan hal polis and mangsa yang dilanggar(yang sangat annoying). kali ini pun tak terbabit secara langsung sebab kereta cik azida yang dilanggar, just berada dalam kereta semasa kejadian.

kadang-kadang pening, bila kita dah hati-hati orang lain pula yang cuai. tapi nak buat macam mana kan, malang memang tak berbau. alhamdulillah tak ada apa-apa kecederaan fizikal(itu yang penting).cuma kereta cik zieda yang tercedera teruk (tak pe zieda. nanti repair ganti semua baru :p)

ironicnya semalam bermimpi tiga biji kereta eksiden. bangun pagi risaukan en.tunang yang ke kuantan. rupa-rupanya diri sendiri yang nak terkena. sama seperti dalam mimpi. 3 biji kereta berlanggar. wuuu wuuu sudah takut dengan mimpi sendiri.

2 comments:

nurul azida ahmad said...

moga lepas ni mimpi yang baik-baik sj :)

Seri Mas Nurwani said...

yer mimpi seperti yang ko nak tu. sebab aku pinginkan hadiah yang ko janjikan. haha:p

 
 

Diseñado por: Compartidísimo
Scrapping elementos: Deliciouscraps©