Pages

Nuffnang Ads

History by Labels

Followers

TAGBOARD

Online Users


Seri says :

Seri Mas Nurwani

HI THERE. My name is seri mas nurwani! i'm 25 and married to my ♥: Faliq Esa. gosh i'm his wifey now:P

feel free to browse and read my blog. all written here is my personal opinion and story about my daily life and my wedding journey.don't get bored and enjoy! hehe

say hi? email me at seriwani@hotmail.com and let's be friend:)

Been Married :

My Vendors List

Nikah
Outfit(Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Hazlie Hamzah
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design

Berinai
Outfit (Bride) : Unaisah Azlan
Make Up : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik

Reception
Outfit (Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Deq Sha
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design
Accessories : Saiful Design

History of Good&Bad

May 03, 2010

Ceritera weekend

setelah sekian lama mendengar cerita pasal I-City akhirnya last saturday berkesempatan ke sana. yayy suka bangat.hehe. tapi petang tu before ke sana hujung lebat turun mencurah-curah di bangi. hampir-hampir membuatkan en.tunang cancel nak ke sana. tapi dengan menggunakan kuasa veto muncung bibir:p i paksa juga dengan alasan "nanti sampai shah alam hujan berenti lah tu" (hahaha.punya lah nak pergi jugak. pdhal dalam hati cuak juga kalau sampai shah alam hujan still lebat.)

pergi dengan my besties sekali. gerak dalam pukul 6pm meredah hujan yang lebat sepanjang perjalanan. memang lebat ya amat. waktu tu mmg pasrah jer. kalau I-City tak buka patah balik jer and hadap lah muka en.tunang yang masyam. agagagaga:p tapi nasib baik.. sampai je shah alam hujan dah berenti. yeayyyy(see see i told ya.shah alam mesti tak hujan punya.hahaha)

muka-muka happy sepanjang perjalananan:p

dari jauh dah boleh nampak I-City. punya lah excited. siap pilih pokok kaler apa nak amik gamabr. kau amik merah, aku amik biru, wan amik putih, faliq amik hijau..bla bla bla.hahahhahaha


kesan hujan yang lebat dah mengaburkan pandangan cermin. wuu wuuu~


sampai je sana. omg omg memang cantik gila. parking-parking jer terus mulakan sesi camwhoring. tak peduli dah hujan yang turun renyai-renyai. haha. tapi sayangnya, sebab hujan a few lampu diorang tak buka. maybe sebab basah. tapi tak apa. abaikan saja. bergambar tetap juga.hehe




keadaan I-City selepas hujan


dalam salah satu bangunan di I-city. cantik sangat! ada lampu-lampu bertemakan Krismas and CNY.






nampak tak pokok krismas yang besar kat belakang tu? kalau lampu tu terpasang lagi lawa nokk









 aksi dan cubaan en.tunang untuk memakan buah sawit berlampu . keke





di kawasan luar I-City yang penuh dengan pokok yang bewarna-warni. treadmark I-City tu:p



















lebih kurang dalam pukul 9pm kitorang pun nak bergerak balik. time tu memang dah ramai gila orang. nak amik gambar pun dah tak best sebab ramai sangat orang dalam background. haha. so di nasihatkan sesiapa nak datang tu baiklah datang awal. lagi-lagi yang bawak baby. sebab makin malam memang penuh lah dengan lautan manusia. jalan pun jammed gila kat pintu masuk I-City. huhu

Ouh kt I-City pun ada bazaar. diorang ada jual macam-macam.dari hujung rambut sampai ke hujung kaki lah. semua ada. hehe. headband lampu-lampu pun ada. comelsss. (nak beli tapi en.tunang tak kasi. cess. en.tunang mmg budak tedekut;p)

*********************************


Keesokan nya pula kami ke majlis pertunangan our deary friends masa di uniten- Sham&Dira. Sham ni kira kawan rapat faliq masa belajar. dari foundation sampai lah habis degree. so haruslah faliq merajinkan diri nak pergi even at first tarikh tu kitorang plan nak ke singapore. tapi tak apa, demi kau sham kitorang korban kan trip tu. hahaha
(lagipun sham&dira ni sama macam kitorang. pasangan yang dua-dua pun dalam course Computer Science and majlis pun dekat putrajaya jer.so harus lah memberi support. hiks:p)


kami termasuk sekali dengan rombongan lelaki. kena tolong angkat dulang hantaran.


menunggu sesi perbincangan selesai


pasangan tunang baru :p







Congrats to Sham and Dira~~



2 comments:

~ ReD ~ said...

cantik kaler tema majlis tunang tu ;)

Seri Mas Nurwani said...

aah cantik. color purple lavender nmpk sweet

 
 

Diseñado por: Compartidísimo
Scrapping elementos: Deliciouscraps©