Pages

Nuffnang Ads

History by Labels

Followers

TAGBOARD

Online Users


Seri says :

Seri Mas Nurwani

HI THERE. My name is seri mas nurwani! i'm 25 and married to my ♥: Faliq Esa. gosh i'm his wifey now:P

feel free to browse and read my blog. all written here is my personal opinion and story about my daily life and my wedding journey.don't get bored and enjoy! hehe

say hi? email me at seriwani@hotmail.com and let's be friend:)

Been Married :

My Vendors List

Nikah
Outfit(Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Hazlie Hamzah
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design

Berinai
Outfit (Bride) : Unaisah Azlan
Make Up : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik

Reception
Outfit (Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Deq Sha
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design
Accessories : Saiful Design

History of Good&Bad

April 17, 2010

Untuk Si kecil

yabedabedu~

MUA dah booked. Official photographer sudah jumpa yang berkenan di hati, just mahu tunjuk pada en.tunang and bincang bout the package. hope dia suka jugak. dan appointment dengan Qudyn juga sudah di set. okeh lega 50%.

aktiviti hari ini adalah mengfinalize design untuk goodies bag dengan en.tunang:p tak sabar. banyak sangat idea dalam kepala nih.hiks

oh tadi terjumpa DIY ini. comels kn? sesuai dijadikan goodies untuk kanak-kanak. tapi ayat-ayat tu maybe boleh di customizekan sedikit supaya lebih sesuai. tak nak i ajar budak-budak jadi heart breaker:p hehe




idea di ambil dari sini

2 comments:

xara said...

wah..comel. tapi letih nak buat. kena ramai buruh kasar ni..

Seri Mas Nurwani said...

buat sekadar termampu je kak suri. dlm 50-100 jer. mayb jugak untuk tetamu kecil VIP :p

 
 

Diseñado por: Compartidísimo
Scrapping elementos: Deliciouscraps©