Pages

Nuffnang Ads

History by Labels

Followers

TAGBOARD

Online Users


Seri says :

Seri Mas Nurwani

HI THERE. My name is seri mas nurwani! i'm 25 and married to my ♥: Faliq Esa. gosh i'm his wifey now:P

feel free to browse and read my blog. all written here is my personal opinion and story about my daily life and my wedding journey.don't get bored and enjoy! hehe

say hi? email me at seriwani@hotmail.com and let's be friend:)

Been Married :

My Vendors List

Nikah
Outfit(Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Hazlie Hamzah
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design

Berinai
Outfit (Bride) : Unaisah Azlan
Make Up : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik

Reception
Outfit (Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Deq Sha
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design
Accessories : Saiful Design

History of Good&Bad

April 26, 2010

Mahu ke I-City

hoho. rasa macam dah lama la pula tak mencoret apa-apa di diari ku ini (diari gitew:p) tak ada apa-apa pun mahu di coretkan. bosan bosan dan bosan. nak cerita apa pun tak tahu. wedding preparation tak ada progress. bila sindrom MALAS datang menjelma macamni lah jadinya.apa-apa pun malas nak fikir.En MALAS tolong lah jangan singgah lama-lama yer.hehe. oh ok rabu ni nak jumpa OP. hope semuanya berjalan lancar:)



I City Shah Alam cantik kan? Rasa mahu pergi ke sana . dah lama tak beposing-posing depan camera.hiks:p


psst: Semalam mimpi indah. mimpi kan my wedding yang sangat cantik macam dalam fairy tale. Penuh dengan bunga mawar putih. dress yang sangat gorgeous. oh sangat happy walaupun sekadar mimpi.hehe

2 comments:

Nur 'Eein' Haedzerin said...

me too! me too!
i heard about it. nice place.

Seri Mas Nurwani said...

eein.. gi lah. cantik gila

 
 

Diseñado por: Compartidísimo
Scrapping elementos: Deliciouscraps©