Pages

Nuffnang Ads

History by Labels

Followers

TAGBOARD

Online Users


Seri says :

Seri Mas Nurwani

HI THERE. My name is seri mas nurwani! i'm 25 and married to my ♥: Faliq Esa. gosh i'm his wifey now:P

feel free to browse and read my blog. all written here is my personal opinion and story about my daily life and my wedding journey.don't get bored and enjoy! hehe

say hi? email me at seriwani@hotmail.com and let's be friend:)

Been Married :

My Vendors List

Nikah
Outfit(Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Hazlie Hamzah
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design

Berinai
Outfit (Bride) : Unaisah Azlan
Make Up : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik

Reception
Outfit (Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Deq Sha
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design
Accessories : Saiful Design

History of Good&Bad

March 29, 2010

Wan's

Wohooo weekend sudah habis. tak suka! tak suka! mahu cuti lagi! hoho

Minggu ni tiada apa yang dibuat. sekadar berehat di rumah. terlepas satu event yang best which is bloggers and brides gathering yang berlangsung pada hari sabtu. Teringin sangat nak pergi:( tapi apakan daya.huhuk~


Di sambil tu mengambil kesempatan celebrate birthday my hosmie Cik Wan Noradzura:) Terlewat 2 hari sebenarnya. tapi takpe lah kan biarkan lambat asalkan celebrate.heehik:P



saya dan rakan serumah saya (ayat skema.haha)


Kek bertuah yang menjadi pilihan. Tahniah!




Paksa cik birthday girl tulis sendiri apa yang nak di tulis. camner tuh? hehe




Gigih sekali pekerja BR ni menulis atas kek kami. tapi punya lah susah nak tulis. sebab cake tu penuh dengan hirisan(or parutan?) white choc. cian cian. hehe




Cik birthday girl menunjukkan bakat dan skill :p


kami hanya menjadi pemerhati setia. buli birthday girl.keke



Mamat ni dari jakarta. Masa i amik gambar dia asik bilang " kamu enggak mahu amik gambar saya?" . tapi bila i hala je kamera kat dia terus sipu-sipu malu. haha comel. dengar mamat ni bercakap serius terasa seperti di bandung u. rindu seh suasana bandung(cakap macam lah bandung tuh kampung halaman.bahahaha).


hasilnya.
translate ayat atas cake : It's Wan's



Happy birthday to Wan! haa pasang lilin tuh:p



Seperti biasa. before nyanyi eh silap before tiup lilin mari kita posing dulu!




 
ok. sudah boleh nyanyi. tapi sebelum tu kena posing gak.haha
 
 
 
seri says " happy 25th birthday wan. semoga happy selalu:) "
 
 
 
sekian. terima kasih

0 comments:

 
 

Diseñado por: Compartidísimo
Scrapping elementos: Deliciouscraps©