Pages

Nuffnang Ads

History by Labels

Followers

TAGBOARD

Online Users


Seri says :

Seri Mas Nurwani

HI THERE. My name is seri mas nurwani! i'm 25 and married to my ♥: Faliq Esa. gosh i'm his wifey now:P

feel free to browse and read my blog. all written here is my personal opinion and story about my daily life and my wedding journey.don't get bored and enjoy! hehe

say hi? email me at seriwani@hotmail.com and let's be friend:)

Been Married :

My Vendors List

Nikah
Outfit(Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Hazlie Hamzah
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design

Berinai
Outfit (Bride) : Unaisah Azlan
Make Up : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik

Reception
Outfit (Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Deq Sha
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design
Accessories : Saiful Design

History of Good&Bad

March 30, 2010

Hantaran

Oleh kerana hantaran masa tunang sudah meletupkan poket kami masing-kami.haha.kali ini kami hanya akan beri barang yang simple-simple saja untuk our wedding. ouh sebut pasal hantaran tunang, ramai jugak yang bertanya kenapa masa tunang kami beri barang yang agak mahal. hurm actually reasonnya sebab majlis tunang cost nya tak mahal. so masa ni lah kita boleh nak spend lebih sikit untuk apa yang kita nak. and untuk wedding banyak cost lain yang perlu kita fikirkan so instead beli hantaran mahal boleh lah cut cost untuk benda lain. tak gitu?? tapi itu pada pendapat kami lah. semuanya still bergantung pada pendapat dan kemampuan masing-masing:)

untuk wedding dulang hantaran adalah 5 berbalas 7. masih dalam sesi memikirkan apa mahu beli.let's check it out!

Seri - Faliq

1) Tafsir Al-Quran+ Sejadah
2) Perfume Set
3) Persalinan (Kemeja etc etc)
4) Kasut
5) (Tak tahu lagi nak kasi apa. idea? idea?)
6) Coklat
7) Cake


Faliq - Seri

1) Buku-buku agama + Telekung
2) Perfume Set
3) Persalinan (Baju Kurung)
4) Kasut+Handbag
5) Coklat
 +
6) Mas kahwin & (gelang/rantai)

Aim kami sebulan 1 hantaran yang wajib dibeli . So bulan ini di mulakan dengan barang-barang No 1.
Weee :D

0 comments:

 
 

Diseñado por: Compartidísimo
Scrapping elementos: Deliciouscraps©