Pages

Nuffnang Ads

History by Labels

Followers

TAGBOARD

Online Users


Seri says :

Seri Mas Nurwani

HI THERE. My name is seri mas nurwani! i'm 25 and married to my ♥: Faliq Esa. gosh i'm his wifey now:P

feel free to browse and read my blog. all written here is my personal opinion and story about my daily life and my wedding journey.don't get bored and enjoy! hehe

say hi? email me at seriwani@hotmail.com and let's be friend:)

Been Married :

My Vendors List

Nikah
Outfit(Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Hazlie Hamzah
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design

Berinai
Outfit (Bride) : Unaisah Azlan
Make Up : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik

Reception
Outfit (Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Deq Sha
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design
Accessories : Saiful Design

History of Good&Bad

March 25, 2010

Dah agak dah :(


huhu seperti di jangka tarikh wedding yang kami pilih pasti ada masalah:( tadi my mum call. dia cakap on that day semua dewan dah penuh (i plan nak buat di dewan) <-ok tak apa ni bukan masalah sangat tapi ramai sedara-mara tak dapat nak datang on that day n plus on that day ramai jugak yang nak buat majlis kahwin(yer lah. tarikh cantik kan). wuu wuuu mencik mencikk!

sekarang ni my mum suruh diskuss tarikh lain. masalahnya tak tahu nak letak kat tarikh mana. moral down~~


semoga dapat mempertahankan tarikh pilihan kami :(
wuuuuu wuuuuu sedeyyyyy. nak 1 January 2011!! refer theme

mode : emosi terganggu

0 comments:

 
 

Diseñado por: Compartidísimo
Scrapping elementos: Deliciouscraps©