Pages

Nuffnang Ads

History by Labels

Followers

TAGBOARD

Online Users


Seri says :

Seri Mas Nurwani

HI THERE. My name is seri mas nurwani! i'm 25 and married to my ♥: Faliq Esa. gosh i'm his wifey now:P

feel free to browse and read my blog. all written here is my personal opinion and story about my daily life and my wedding journey.don't get bored and enjoy! hehe

say hi? email me at seriwani@hotmail.com and let's be friend:)

Been Married :

My Vendors List

Nikah
Outfit(Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Hazlie Hamzah
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design

Berinai
Outfit (Bride) : Unaisah Azlan
Make Up : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik

Reception
Outfit (Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Deq Sha
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design
Accessories : Saiful Design

History of Good&Bad

September 13, 2011

1 Open house


Open house pertama syawal 2011

minggu lepas kitorang tak pergi beraya sangat pun. family faliq dtg kl lagi.hehe. so sempat pergi beraya sebuah rumah jer. jadi lah kan.hehe.

ok mari mulakan entry bergambar beraya kite!


bersiap sedia untuk beraya
.
.

gambar entry harus di mulakan dgn urs truly dan pasangan :p


11am berkonvoi beramai-ramai (tak ramai pun 3 kete jer) ke subang tapi akhirnya kami tertinggal jugak di sebabkan lost kat traffic lite.haha

gambar raya bersama tuan rumah. motif tuan rumah yang tak berbusana raya di open house sendirik? haha

mari bergambar lagi sementara tunggu tuan rumah hidang makanan.hoho

motif semua orang posing ala-ala gadis ayu? maintain mood gadis berbusana raya:p



ok makanan dah siap hidang. jom makan! makan sambil mengumpat eh bergosip.haha

pasangan pengantin baru lama . eii dh 8 bulan dh kawen. dh lama rupanya. patut lah ramai yang busy body bertanya. tettttt.


ni dia bakal pasangan pengantin baru. lagi dua minggu menghitung hari. busana from Qudyn jugak. mari kita nanti kan:p 




seperti biasa dah menjadi tradisi kitorang lawat rumah orang pastu layan cerita hantu. macam tak ada muvee lain kan? haha



saksikan wajah-wajah pentakut di atas. tlg percaya kitorang memang takut.tihtihtih;p


encik-encik lelaki pulak duduk di luar sambil menikmati udara segar dan juga rokok -dang- 


tak lama kemudian kitorang pun datang join encik-encik melepak di luar sambil bergosip dan mengeratkan silaturahim. kata beraya kan:p


layan muvee duduk borak-borak buat macam rumah sendiri tuptaptuptap dah pukul 4 petang. ingatkan sempat nak pergi open house jemputan opismate kat subang gak. tapi sebab dh ptg and malas and mertua ada di rumah. terus lah bergerak balik ke bangi.  hehe


amik gambar lagi before balik. harus.


sekian dah abis beraya 1 rumah. hehe:)




0 comments:

 
 

Diseñado por: Compartidísimo
Scrapping elementos: Deliciouscraps©