Pages

Nuffnang Ads

History by Labels

Followers

TAGBOARD

Online Users


Seri says :

Seri Mas Nurwani

HI THERE. My name is seri mas nurwani! i'm 25 and married to my ♥: Faliq Esa. gosh i'm his wifey now:P

feel free to browse and read my blog. all written here is my personal opinion and story about my daily life and my wedding journey.don't get bored and enjoy! hehe

say hi? email me at seriwani@hotmail.com and let's be friend:)

Been Married :

My Vendors List

Nikah
Outfit(Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Hazlie Hamzah
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design

Berinai
Outfit (Bride) : Unaisah Azlan
Make Up : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik

Reception
Outfit (Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Deq Sha
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design
Accessories : Saiful Design

History of Good&Bad

July 25, 2011

Laser tag 2nd session

 di Laser Warzone I-City:)

bought groupon voucher untuk penjimatan berganda;p hanya rm27 untuk 3 games instead rm54. memang penjimatan berganda.hehe

since voucher valid until 1st september and di congak-congak next week dah masuk ramadhan and then 1 Sept dh masuk syawal and of course tak sempat nak pergi dah so last saturday beramai-ramai kami serbu ke I-City.hehe

Photobucket


Photobucket
Laser Warzone:)


Photobucket
bergambar lah dulu before turn berperang sampai

Photobucket


since kitorang pun dah 16 orang so boleh main private game. beli 3 game , each game lain-lain. 1st game: individual attack, 2nd game: group game, 3rd game: group base. semua seronok. tapi yang paling seronok 1st game. main pun dengan kawan sendiri so attack sesama sendiri. main tipu semua ada.aku tembak kau,kau tembak aku, tembak lagi pastu gelak-gelakkan orang. rasa macam kena tikam belakang  tapi tak boleh nak marah.hahaha. fun oh fun~

Photobucket
after the game. sayang nya terlupa lak nak suruh diorang amik gambar kitorang masa tengah berperang. excited punya pasal. terlupa suda:p

personally kat laser war ni lagi best dari yg kt mid-v. serius. happy sangat. seronok gila. arena best, staff pun friendly, game pun  best.

after this confirm dtg lagi. boleh jadi aktiviti wajib:P


next after game nak kemana lagi? harus lah  lajak sekejap pergi bergambar kan.keke

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

pastu..
bangun pagi esoknya satu badan sakit-sakit.kejung peha.haha :P 



0 comments:

 
 

Diseñado por: Compartidísimo
Scrapping elementos: Deliciouscraps©