Pages

Nuffnang Ads

History by Labels

Followers

TAGBOARD

Online Users


Seri says :

Seri Mas Nurwani

HI THERE. My name is seri mas nurwani! i'm 25 and married to my ♥: Faliq Esa. gosh i'm his wifey now:P

feel free to browse and read my blog. all written here is my personal opinion and story about my daily life and my wedding journey.don't get bored and enjoy! hehe

say hi? email me at seriwani@hotmail.com and let's be friend:)

Been Married :

My Vendors List

Nikah
Outfit(Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Hazlie Hamzah
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design

Berinai
Outfit (Bride) : Unaisah Azlan
Make Up : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik

Reception
Outfit (Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Deq Sha
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design
Accessories : Saiful Design

History of Good&Bad

February 08, 2011

My Wedding : Hari Persandingan ♥


hehe harini meh layan kan a few pics masa bersanding:) bukan dari OP yer. ni dari kamera sendiri and cilok dr rakan-rakan.

  • majlis bermula seawal pukul 9 pagi untuk majlis berendoi si kecil. lama jugak diorang bermarhaban sampai pukul 11pagi rasanya.
  • dalam pukul 10 start bermakeup. oh sangat happy dgn makeup. will review bout it later:)
  • bersanding dlm lebih kurang pukul 1.30pm. waktu ni dh mendung. memang risau jugak. tapi redha and redah jer. nasib baik hujan turun pas dah bersanding dalam pukul 3 camtu. at least tak hujan masa tengah ramai orang. tapi mmg stranded bawah khemah pelamin aje lah. tak boleh nak greet tetamu. boleh lambai dari jauh aje.huhu
  • sudahnya kitorang berphotoshoot dalam hujan di Marina Island.haha. best jugak. abis lencun pengantin:P konon tema : "in the rain" tapi yg bestnya makeup tak rosak langsung. bagus gila. memang berbaloi ah:D
  • Banyak pengalaman belajar dari majlis nih. banyak suka, duka, sakit hati, gembira. nasib baik semua vendor memang terbaik dan hasil kerja diorang memang best. rasa sangat berbaloi. so sangat happy di situ:D ok lah.yang ni pun cerita nanti. kasi korang layan gambar dulu.






















behind the scene outdoor photoshoot:


tengok.lenjun pengantin:P


4 comments:

rosealley said...

first time ni orang wat outdoor dalam ujan, hihi, unik!

Seri Mas Nurwani said...

rose ini tema redah jer. nak menunggu hujan habis mmg x habis2:p

nurul azida ahmad said...

so OP pun basah gak ke? hehehe.

cant wait gmbr from OP. Ada teaser tak?

Seri Mas Nurwani said...

OP mesti lah tak basah. kitorg di buli.hahaha

takde teaser2 ni. next week baru aku nak g amik softcopy. xde mase nk g ambil

 
 

Diseñado por: Compartidísimo
Scrapping elementos: Deliciouscraps©