Pages

Nuffnang Ads

History by Labels

Followers

TAGBOARD

Online Users


Seri says :

Seri Mas Nurwani

HI THERE. My name is seri mas nurwani! i'm 25 and married to my ♥: Faliq Esa. gosh i'm his wifey now:P

feel free to browse and read my blog. all written here is my personal opinion and story about my daily life and my wedding journey.don't get bored and enjoy! hehe

say hi? email me at seriwani@hotmail.com and let's be friend:)

Been Married :

My Vendors List

Nikah
Outfit(Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Hazlie Hamzah
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design

Berinai
Outfit (Bride) : Unaisah Azlan
Make Up : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik

Reception
Outfit (Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Deq Sha
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design
Accessories : Saiful Design

History of Good&Bad

February 03, 2011

My Wedding : Akad Nikah ♥


HELO HELO. Akhirnya ada gak peluang update hehe. Alhamdulillah semua dah settle, and i’m very happy with my wedding. Simple as i want it to beJ walaupun cuaca tak beberapa menyebelahi and banyak plan tergendala tapi i’m still happy. Kita harus berSYUKUR kan? J

Nikah malam 28hb januari tu. Majlis nikah start agak lewat dalam pukul 9.30pm.lepas akad nikah lak ada sesi tepung tawar untuk majlis berinai.so bayangkan lah abis pukul berapa. Penat ya amat.malam tu mmg penat gila sampai habis majlis terus moral down yang menangis teresak2 sampai pukul berapa pagi,boleh?? Sepatutnya happy dah kawen tapi ni dah terbalik kod.haha





seawal 6.30 ptg dah bersiap:)

bridesmaid tersayang:p




pembantu-pembantu terbaik:)


siap dah:p


my other bridesmaid:)


saat di nikahkan. cuak habis. haha. abis tgn eein kena genggam kuat gila:p

sah aje terus semua senyum lebar.hehe


bacaan taklik




bff dari uniten:)




the diy hantaran. dari pihak perempuan:) (tertinggal satu hantaran  takde dalam gambar)


Tapi sygnya gambar untuk majlis berinai dgn batal air sembahyang xde. Sebab bateri kamera abis time ni. Kena tunggu pic dari OP aje lah.huhu

0 comments:

 
 

Diseñado por: Compartidísimo
Scrapping elementos: Deliciouscraps©