Pages

Nuffnang Ads

History by Labels

Followers

TAGBOARD

Online Users


Seri says :

Seri Mas Nurwani

HI THERE. My name is seri mas nurwani! i'm 25 and married to my ♥: Faliq Esa. gosh i'm his wifey now:P

feel free to browse and read my blog. all written here is my personal opinion and story about my daily life and my wedding journey.don't get bored and enjoy! hehe

say hi? email me at seriwani@hotmail.com and let's be friend:)

Been Married :

My Vendors List

Nikah
Outfit(Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Hazlie Hamzah
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design

Berinai
Outfit (Bride) : Unaisah Azlan
Make Up : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik

Reception
Outfit (Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Deq Sha
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design
Accessories : Saiful Design

History of Good&Bad

January 24, 2011

another round of celebration as a single person

*ini entry sedikit peram

:)

my 2nd bachelor(ette) parteeyyyy * tak boleh cakap bachelorette sebab en.tunang pun ada.eh bukan party pun.just a simple celebration yang di plan oleh cik cik kesayangan shaye sempena me&faliq's wedding:) dah lama and susah nak jumpa.so off kami berempat ke alamanda. catch up and chit chat dan di akhiri dengan acara memegang mic.hehe. sangat happy thanks darl(s) :)


kita makan-makan dulu sambil berupdate-update cerita.(faliq ni orang suh bergambar dia tido lak;b)

shaye di dalam ♥ mereka:)

RED alert.hehe. mereka orang kuat shaye. tak boleh bayangkan kalau tak kenal diorang nih:) 


dah berjumpa tu nak buat ape lagi kan.aktiviti wajib lah.hehe

4 of us. geng office yang bertukar jadi geng bff:)

dapat hadiah comel jugak. terima kasih korang:D 


and then lepas tu my dear bff since uniten year plan a sleepover session untuk berspend time together before status diri ini bertukar dari cik ke puan.hehe. last-last decide nak check in nearest hotel aje. senang sikit nak bergosip:p

lari dari rumah sebentar. pernah tgk org lari rumah bawak bantal?? haha

di soal siasat




tak banyak benda yang dibuat.just baring-baring borak-borak dan main kad. tapi rasa sangat bermakna:) i ♥ them:)



i feel blessed:) 

3 comments:

Eein Haedzerin said...

lepas kawen pon boleh pegang mic kan? tih3x.

Seri Mas Nurwani said...

mesti lah boleh! :P

nurul azida ahmad said...

hehehe. nak nak nak. lepas ni turn saya dan cik eein pulak ye. hoho.

cik puan pengantin, doakan kami dpt jodoh cepat! hiks

lalala~

sy suke ayat ini : "4 of us. geng office yang bertukar jadi geng bff:)"

dan ini "RED alert.hehe. mereka orang kuat shaye. tak boleh bayangkan kalau tak kenal diorang nih:) "

 
 

Diseñado por: Compartidísimo
Scrapping elementos: Deliciouscraps©