Pages

Nuffnang Ads

History by Labels

Followers

TAGBOARD

Online Users


Seri says :

Seri Mas Nurwani

HI THERE. My name is seri mas nurwani! i'm 25 and married to my ♥: Faliq Esa. gosh i'm his wifey now:P

feel free to browse and read my blog. all written here is my personal opinion and story about my daily life and my wedding journey.don't get bored and enjoy! hehe

say hi? email me at seriwani@hotmail.com and let's be friend:)

Been Married :

My Vendors List

Nikah
Outfit(Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Hazlie Hamzah
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design

Berinai
Outfit (Bride) : Unaisah Azlan
Make Up : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik

Reception
Outfit (Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Deq Sha
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design
Accessories : Saiful Design

History of Good&Bad

December 28, 2010

Sebulan lagi



tengok! tengok! 
tinggal lagi sebulan until the BIG day. tinggal lagi 30 hari errr 31 hari lagi.
macam tak percaya. *cubit sikit pipi* . auch sakit!

currently tengah bertungkus lumus siapkan

 ini


.
.

ini


dan
.
.

ini



update update 30 hari

  • tengah berusaha mencari wedding shoes. ya ya ya. tahu last minute sangat ni. susah sangat nak jumpa yang berkenan. bila dah jumpa yang bertakhta di hati sold out plak *sigh* korang ada idea tak nak cari kat mana kasut yang cantik dan murah dan tinggi?
  • invitation card siap this week. *akan ditunjukkan kemudian* simple dan comel. *boleh la kan puji taste sendiri* and NOPE yang ini bukan design sendiri. tempah sahaja . ada lagi satu kad design sendiri.
  • next week nak balik perak and settle kan kebenaran kahwin and nak tukar design pelamin. *sigh* ada drama disini *geram geram*
  • urusan belah bertandang dah settle. baju bertandang ermmm ermmm ermmmm scary. tapi redha aje.huhu
  • dah pindahkan barang ke rumah baru.suka. rumah dah seperti rumah sebab dah banyak kelengkapan.happy disitu:D

lagi 30 hari status akan bertukar
lagi 30 hari semua dah tak sama
oh oh oh!


ok sekian.

1 comments:

nurul azida ahmad said...

hoho, lagi 27 hari lagi! cant wait!

 
 

Diseñado por: Compartidísimo
Scrapping elementos: Deliciouscraps©