Pages

Nuffnang Ads

History by Labels

Followers

TAGBOARD

Online Users


Seri says :

Seri Mas Nurwani

HI THERE. My name is seri mas nurwani! i'm 25 and married to my ♥: Faliq Esa. gosh i'm his wifey now:P

feel free to browse and read my blog. all written here is my personal opinion and story about my daily life and my wedding journey.don't get bored and enjoy! hehe

say hi? email me at seriwani@hotmail.com and let's be friend:)

Been Married :

My Vendors List

Nikah
Outfit(Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Hazlie Hamzah
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design

Berinai
Outfit (Bride) : Unaisah Azlan
Make Up : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik

Reception
Outfit (Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Deq Sha
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design
Accessories : Saiful Design

History of Good&Bad

November 29, 2010

terjah PD






setelah sekian lama tak bercuti in group dengan kawan-kawan and setelah faliq berbisik-bisik tanpa henti nak mandi laut akhirnya beramai-ramai kami serbu ke PD.hehe . susah betul nak berjalan-jalan sekarang. biasalah ongkos sempit kan:p hehe so boleh pergi yang dekat-dekat jer lah. nak ke teluk batik jauh sangat. so semua orang tunggu this coming january je lah. lepas majlis ramai-ramai pergi mandi laut:P

sekor-sekor happy bukan main dapat pergi mandi laut. me dun like sangat. cerita buaya di PD still menghantui.hehe:P

awal-awal pagi dah bangun pergi membeli bahan-bahan untuk bbq.eh takde lah pagi-pagi tgh hari lah jugak.keke acara penting dan wajib nih. kita makan-makan dulu before mandi-manda.hehe 

oleh sebab kesuntukan masa and tak nak renyah-renya beli ayam ngan lamb yang dah marinate terus.senang keje. ayam ngan lamb marinate kat carrefour sedap. not bad jugak rasa dia. beef pun sedap.hehe:)


nak memulakan perjalanan. janji pukul 2.30 tapi biasalah dalam pukul 3 baru gerak semua. nak tunggu semua kereta sampai. konvoi dalam 4 kereta

ahi-ahli first car

\
ahli-ahli 2nd car

ahli-ahli kereta ke 3 ni semua tengah menunggu kereta ke empat.

akhirnya sampai di pd. yeayyyy. ahli-ahli lengkap. semua pun unimates

sampai-sampai kena lah cari port baik punya. kitorang berkelah di blue lagoon. kat situ tak ramai orang sangat

acara setup menyetup bbq bermula.

yang penting kerjasama


lelaki siapkan bbq. yang perempuan berehat menikmati angin sepoi-sepoi bahasa.best youu

orang pakar dalam acara bbq.hehe

yours truly ♥


kat belakang asap tu jugak lah kitorang nak bergambar.ish ish ish

bakar-bakar sesi pertama

udang marinate sendiri yang sedap *boleh tak puji diri sendiri?haha



the beach boys. ekekeke



nak bergambar mesti ada je yang interframe:p


stay sampai malam untuk sesi kedua bakar membakar sambil-sambil main game. terbahagi pada dua group, satu team "mak ok jerh" lagi satu team "sentappp mak" . masing-masing siap ada trademark sendiri. lawak gila. macam-macam game main dari sambung-sambung ayat, sambung lagu, teka lagu, berbalas pantun, kuiz. rasanya orang yang bercamping sebelah kitorang tu mesti pening kepala mendengar.haha

team "sentappp makk"


team "mak ok jerrh" :))

main punya main tengok jam dah dekat pukul 10. kelam kabut semua orang berkemas.haha

before balik mestilah kene posing dulu

sebelum sampai bangi singgah jap RnR seremban lepak-lepak minum air jap. sudahnya pukul 12 gak sampai rumah.hehe

seronok sekali sekala hang out macam ni. hilang jap stress fikir wedding preparation. otak macam free aje:p
ni dah balik ni otak ligat balik berfikir:P







0 comments:

 
 

Diseñado por: Compartidísimo
Scrapping elementos: Deliciouscraps©