Pages

Nuffnang Ads

History by Labels

Followers

TAGBOARD

Online Users


Seri says :

Seri Mas Nurwani

HI THERE. My name is seri mas nurwani! i'm 25 and married to my ♥: Faliq Esa. gosh i'm his wifey now:P

feel free to browse and read my blog. all written here is my personal opinion and story about my daily life and my wedding journey.don't get bored and enjoy! hehe

say hi? email me at seriwani@hotmail.com and let's be friend:)

Been Married :

My Vendors List

Nikah
Outfit(Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Hazlie Hamzah
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design

Berinai
Outfit (Bride) : Unaisah Azlan
Make Up : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik

Reception
Outfit (Bride+Groom) : Qudyn Aziz
Make Up : Deq Sha
Handbouquet : Hazlie Hamzah
Official Photographer : MadeByEpik
Dais : Saiful Design
Accessories : Saiful Design

History of Good&Bad

November 22, 2010

Kain untuk M.O.H



preview skit kain untuk Maid of Honor yang di beli di bandung haritu.hehe
nampak purple-purple sikit kan? sebenarnya itu warna dusty pink. after discuss dengan en.tunang kitorang tak ambil warna pure pink sebab faliq kesian kat best man dia pakai warna pink *tipikal lelaki yang tak pakai pink.ceh beli sepasang untuk kedua-dua pengapit kami. sedondon:)

suka dengan lace tu ada diamond-diamond.lega cik MOH pun suka:p hampir-hampir terbeli untuk diri sendiri jer.hehe 


ouh kain untuk bridesmaid pun ada. kain chiffon cream polos. tapi tak ambil gambar plak. lupa. sabar yer wahai bridesmaid ku. nanti ai pas kan kain itu:P

7 comments:

Cik NeyNa said...

canteknye kain MOH..
ish..ish..
ada jawatan kosong lagi?

farahfatihah said...

wahhh cantiknya kain MOH dia!!!!

nurul azida ahmad said...

hah. babab kang! hehehe. btw, kain MOH tu cntk!

nora said...

wow kain tuk Maid of Honor pun dah grandd ni

Seri Mas Nurwani said...

cik neyna : hehe thanks. tapi sayang nya jawatan dah dipenuhi:P

farah : thankss. lega semua kata cantik. takut jugak syok sendiri

zieda : ape ni babab2. x sesuai taw. bwek~ sabar yer yang. nanti ai paskan kain tu;p

nora : hehe grand ker? xde lah biase2 aje. harap bila dah siap jadi baju nanti cantik lah hasilnye:)

dd dudu said...

cantekkkk

nak gak ;p

Seri Mas Nurwani said...

oh oh .kalau tahu dd suka patut belikan dd as hadiah kawen haritu :p ekekeke

 
 

Diseñado por: Compartidísimo
Scrapping elementos: Deliciouscraps©